11fegcanyellesB

En el matí assolellat de diumenge vam veure com el nostre primer equip va golejar al seu rival amb un espectacular 10-0. Els locals van fer un partit perfecte en totes les línies del joc, en defensa una muralla i en atac un canó, molt bona circulació de pilota i alt percentatge de la possessió de la pilota. El CE Canyelles B no va poder fer res, un digne rival que mai va abaixar els braços tot i el resultat.

El partit va començar amb l’equip vermell buscant el gol, en els primers cinc minuts ho van intentar amb força però sense xuts. Després d’això una pilota a l’esquena de la defensa era controlada per Mora qui acabava sent derrocat dins l’àrea, el penal el marcava Roberto Morales (1-0, min.8). Un gol que va donar molta força als colomencs que a partir d’aquest moment van controlar el partit amb un joc vistós.

El segon gol semblava estar molt a prop, els atacs de la Grama eren constants i en el minut 18 arribava el 2-0, Mora aprofitava la mala sortida del porter rival per marcar a porta buida. La figura del 9 tornaria aparèixer en el minut 24, una gran jugada de Reche acabava en pilota a Morales que obria a la banda i Raúl Rodríguez centrava perfectament perquè Mora de cap posés el tercer del seu equip.

Abans del descans arribaria un altre gol, Mora enviava una passada en llarg a Lamin que després d’anar-se en velocitat servia en safata el gol a Raúl qui abans de definir feia una finta al defensor. Amb 4-0 van marxar al descans, un resultat que va poder ser més gran si Víctor Rodríguez amb una rematada de cap potent hagués tingut sort en un córner o si Lamin hagués tingut més fortuna en un xut dins l’àrea que es va anar fregant el pal.

danidiazfeg
Dani Díaz, portero del Juvenil B, debutó con el primer equipo de la FE Grama.

A la segona meitat els colomencs van sortir a per més, res de relaxació, a seguir jugant igual de bé i buscar més gols. Al minut 47 arribava el primer xut del Canyelles B, un xut des de fora de l’àrea però fluixet a les mans de Fran, la primera i única intervenció del porter local.

Dos minuts després d’aquest xut una jugada de Kevin amb la col·laboració de Raúl amb un petita passada acabava en gol de Kevin, gran jugada del capità i merescut gol. Els gols van seguir caient a Santa Coloma, al minut 52 una bona centrada de Poño era rematat de cap per Mora, hat-trick i 6-0.

Molt toc de pilota, d’un costat a l’altre, controlant totalment el partit i en els intents de contraatac dels visitants apareixien els defenses per evitar qualsevol perill. Al minut 64 Carlos Balcarreras es treia un xutàs des de molt lluny, un golàs impossible per al porter, i un minut després Lamin sol davant el porter definia molt bé per posar el vuitè en el marcador.

Encara no estava el marcador tancat, encara quedaven dos gols més i de nou molt seguits (minuts 69 i 70). Raúl marcava un gran gol de xut creuat i en la següent jugada Kevin assistia a Mora que marcava el seu quart gol, el 21 en Lliga per ser el Pitxitxi del grup. Des del 10-0 fins al final la Grama va tenir alguna ocasió més per ampliar el marcador i Dani Díaz, porter del Juvenil B, va debutar.

FOTOS DEL PARTIT: https://goo.gl/photos/oeSpq66eSLnNbYPw7

clas3cat4130316

fichafeg100canyeB

En la mañana soleada del domingo vimos como nuestro primer equipo goleó a su rival con un espectacular 10-0. Los locales hicieron un partido perfecto en todas las líneas del juego, en defensa una muralla y en ataque un cañón, muy buena circulación de pelota y alto porcentaje de la posesión de la pelota. El CE Canyelles B no pudo hacer nada, un digno rival que nunca bajó los brazos pese al resultado.

El partido empezó con el equipo rojo buscando el gol, en los primeros cinco minutos lo intentaron con fuerza pero sin disparos. Tras eso un balón a la espalda de la defensa era controlado por Mora quien acababa siendo derribado dentro del área, el penalti lo marcaba Roberto Morales (1-0, min.8). Un gol que que dio mucha fuerza a los colomenses quienes a partir de ese momento controlaron el partido con un juego vistoso.

El segundo gol parecía estar muy cerca, los ataques de la Grama eran constantes y en el minuto 18 llegaba el 2-0, Mora aprovechaba la mala salida del portero rival para marcar a puerta vacía. La figura del 9 volvería aparecer en el minuto 24, una gran jugada de Reche acababa en balón a Morales que abría a la banda y Raúl Rodríguez centraba perfectamente para que Mora de cabeza pusiera el tercero de su equipo.

Antes del descanso llegaría otro gol, Mora enviaba un pase en largo a Lamin que tras irse en velocidad servía en bandeja el gol a Raúl quien antes de definir hacia un quiebro al defensor. Con 4-0 se marcharon al descanso, un resultado que pudo ser mayor si Víctor Rodríguez con un remate de cabeza potente hubiera tenido suerte en un córner o si Lamin hubiera tenido más fortuna en un tiro dentro del área que se fue rozando el palo.

En la segunda mitad los colomenses salieron a por más, nada de relajación, a seguir jugando igual de bien y buscar más goles. En el minuto 47 llegaba el primer disparo del Canyelles B, un disparo desde fuera del área pero flojito a las manos de de Fran, la primera y única intervención del cancerbero local.

Dos minutos después de ese chute un jugadón de Kevin con la colaboración de Raúl con un pequeño pase acababa en gol de Kevin, jugadón del capitán y merecido gol. Los goles siguieron cayendo en Santa Coloma, en el minuto 52 un buen centro de Poño era rematado de cabeza por Mora, hat-trick y 6-0.

Mucho toque de pelota, de un lado al otro, controlando totalmente el partido y en los intentos de contraataque de los visitantes aparecían los defensas para evitar cualquier peligro. En el minuto 64 Carlos Balcarreras se sacaba un pepinazo desde muy lejos, un golazo imposible para el portero, y un minuto después Lamin sólo ante el portero definía muy bien para poner el octavo en el marcador.

Todavía no estaba el marcador cerrado, todavía quedaban dos goles más y de nuevo muy seguidos (minutos 69 y 70). Raúl marcaba un gran gol de tiro cruzado y en la siguiente jugada Kevin asistía a Mora que marcaba su cuarto gol, el 21 en Liga para ser el Pichichi del grupo. Desde el 10-0 hasta el final la Grama tuvo alguna ocasión más para ampliar el marcador y Dani Díaz, portero del Juvenil B, debutó.

Por admin