Cadete A:

Badalona 1-0 Cadet A
Derrota per la mínima de la Fundació en un camp complicat.
El partit començava amb els colomencs estrenyent molt amunt a l’equip local, un Badalona que intentava fer-se amb la pilota i una Grama que amb excés de precipitació, normals en la primera jornada. S’acostava l’àrea rival però errava la seva última passada. Jugada polèmica al minut 12 on clarament un jugador local tocava la pilota amb la mà dins de l’àrea i el col·legiat no anava a assenyalar res … jugada que podria haver canviat la posterior dinàmica del partit! A partir d’aquí, minuts de domini del conjunt de Badalona, ​​que sense arribar a generar perill, controlavan l’esfèrica! Abans del descans una nova jugada polèmica, un jugador de l’Badalona era derrocat dins de l’àrea i igual que en la primera acció polèmica, l’àrbitre no anava a assenyalar res davant l’evident infracció! Amb 0-0 s’arribava al descans.
A la represa mateixa tònica, Badalona tocant en el seu propi camp i els colomencs intentant robar ben amunt. Arribava el minut 50 quan un error defensiu clamorós de la defensa visitant, permetia a l’Badalona posar-se per davant. Els de Manu Peláez van reaccionar bé, es van reposar de l’error i van intentar igualar el marcador en tot moment. En el minut 63 i després d’un error del central Badaloní, el davanter de la Grama Albert intentava una vaselina en un u per u contra el porter, vaselina que sortiria fregant el pal.
Davant d’una Fundació bolcada a l’atac va ser l’equip local qui disposaria de dues ocasions per augmentar el seu avantatge, però Sergi molt encertat, detenia dos trets. El seguien intentant els colomencs i a punt van estar d’empatar a dos trets fregant el pal de Victor. Al final el marcador no es va moure i els 3 punts es van quedar a Badalona. No se li pot negar l’actitud als colomencs que potser van merèixer alguna cosa més! La setmana següent el nostre cadet rebrà al Sant Cugat al Municipal.

 

Badalona 1 CA 0
Derrota por la mínima de la Fundación en un campo complicado.
El partido empezaba con los colomenses apretando muy arriba al equipo local, un Badalona que intentaba hacerse con el balón y una Grama que con exceso de precipitación, nórmales en la primera jornada. Se acercaba al área rival pero erraba su último pase. Jugada polémica en el minuto 12 donde claramente un jugador local tocaba el balón con la mano dentro del área y el colegiado no iba a señalar nada… jugada que podría haber cambiado la posterior dinámica del partido! A partir de aquí, minutos de dominio del conjunto de Badalona, que sin llegar a generar peligro, controlaba n el esférico! Antes del descanso una nueva jugada polémica , un jugador del Badalona era derribado dentro del área y al igual que en la primera acción polémica, el arbitro no iba a señaló nada ante la evidente infracción! Con 0-0 se llegaba al descanso .
En la reanudación misma tónica, Badalona tocando en su propio campo y los colomenses intentando robar bien arriba. Llegaba el minuto 50 cuando un error defensivo clamoroso de la defensa visitante, permitía al Badalona ponerse por delante. Los de Manu Peláez reaccionaron bien, se repusieron del error e intentaron igualar el marcador en todo momento. En el minuto 63 y tras un error del central Badalonés, el delantero de la Grama Albert intentaba una vaselina en un uno para uno contra el portero, vaselina que saldría rozando el poste.
Ante una Fundación volcada al ataque fué el equipo local quien dispondría de dos ocasiones para aumentar su ventaja, pero Sergi muy acertado, detenía ambos disparos. Lo seguían intentando los colomenses y a punto estuvieron de empatar en dos disparos rozando el poste de Victor. Al final el marcador no se movió y los 3 puntos se quedaron en Badalona. No se le puede negar la actitud a los colomenses que quizás merecieron algo más! La semana siguiente nuestro cadete recibirá al Sant Cugat en el Municipal.

Por admin