Cornellà 7 – Infantil Femení 1

Les nostres noies van començar amb un bon nivell el partit i van aconseguir avançar-se en el minut 7′ gràcies a una miqueta de Yanira Padilla. Poc abans de finalitzar la primera habitació de joc, el conjunt local va remuntar la trobada deixant un resultat parcial de 2 a 1.
En el segon quart l’equip va disposar de clares ocasions que no va aconseguir convertir i no va poder evitar que el Cornellà marqués en el minut 24.
El resultat de 3-1 en el descans es va veure ampliat res més sortir a jugar la tercera habitació. En aquest tram del partit, els locals aprofitarien la baixada anímica de les Colomenques i ampliarien la distància a 5 gols.
En l’últim quart, el conjunt del Baix Llobregat, es mantindria sòlid per a deixar un resultat final de 7 a 1 i un equip visitant enfonsat; sabent que no està competint com deuria jornada rere jornada.
L’equip prepara aquesta setmana el seu duel el dissabte, dia 8 de febrer, davant el Fontsanta Fatjó a domicili, amb la intenció de sumar i demostrar que estan preparades per a competir en la màxima categoria d’Infantil Femení.

Por admin