Omar ha tingut el partit a les seves botes. (foto: Pedro González)

En un camp de dimensions reduïdes i contra un equip molt treballat la Grama dona una bona versió de si mateixa  i aconsegueix sumar per aconseguir l’objectiu.

No es pot negar l’evidència. La nova Grama de Toni Romero és un equip difícil de batre i molt incisiu en atac. Avui ho hem pogut comprovar sobre la gespa de Fontetes amb una Fundació Esportiva que s’ha trobat amb la baixa sobtada de Lolo amb gastroenteritis, amb el dubte de Pluvins que ha arribat amb febre i amb Padilla entre cotons després d’una lesió.

Però per sortir d’aquí hem de superar-nos, aquest equip s’ha de deixar la pell jugui qui jugui i així ho han fet els colomencs. La primera mitja hora de joc ha estat blava. Molt ben plantada la defensa amb Rojas i Juan Carlos pel centre, i Canelada i Chica a les bandes. Molt segur el mig del camp amb Ñito controlant el joc aèri, Samu mostrant múscul i amb Eduard Monterde exercint de “capo”. En punta Cristóbal barallant-se amb els centrals, acompanyat a les bandes per Buba i un molt incisiu Omar. Han sigut minuts d’atac gramenetista, pressió molt alta i recuperació ràpida de la pilota. Això, sumat a les indicacions del míster d’acabar totes les jugades, s’ha traduït en xuts llunyans de Ñito i Esteve que el porter local ha aconseguit avortar sense problemes.

Des del minut 30, el Cerdanyola s’ha tret de sobre el domini de la Grama i ha intentat fer el seu joc. No és un joc gaire vistós però sí molt directe, amb pilotades llargues perquè el seu davanter centre, Carlos Cano, generi ocasions. Els nostres han estat capaços d’entendre el pas endavant dels homes de Toni Carrillo y Texeira no ha patit ocasions clares. Amb la Fundació ben plantada sobre la gespa de Fontetes s’ha arribat al descans amb l’empat inicial.

La segona part ens ha deparat un escenari molt més igualat. El Cerdanyola ha volgut imposar el seu ritme i la Grama ha mantingut juntes les seves línies. Al minut 55 Ñito ha tingut una de les ocasions més clares del partit. La pilota li ha caigut a la frontal de l’àrea al dorsal número 8 de la Grama, i el seu xut l’ha enviat a córner Del Río en una bona intervenció. Avisava la Grama que podia passar però el Cerdanyola també ha ensenyat les seves armes. Una pilota canviada de dreta a esquerra, ha caigut al segon pal a peus de Cano. El pitxitxi del Cerdanyola ha superat per dalt a Toni Texeira i la pilota ha picat al pal.

Quedaven molts minuts per davant i tant la Grama com el Cerdanyola volien el partit. Una nova ocasió pels colomencs quan la pilota circulava per banda esquerra i la centrada ha tornat a caure als peus de Ñito. El seu xut, potent, l’ha desviat Dani Martín des de terra i finalment ha sortit per sobre de la porteria vallesana.  Nova ocasió per la Grama que no ha estat tan còmode com a la primera meitat però ha donat feina al porter local.

Ja sabeu que el lema d’aquest equip es que aquí no es rendeix ningú, i la victòria ha estat a les botes d’Omar. Corria el minut 85, a banda canviada, circulant per la dreta, l’extrem de la Grama ha arribat fins a Tercera Divisió amb una característica molt clara: és imprevisible pels defensors. Mai saps per on sortirà, i això és el que ha fet. Ha encarat per banda dreta, ha marxat dels defensors i quan tothom esperava un centre a l’àrea, Omar ha picat la pilota amb efecte. A càmera lenta el xut ha superat per alt a Del Río i ha caigut del cel fins a picar al travesser. Ocasió molt clara que podia haver posat per davant als colomencs.

Ja als minuts finals del partit s’ha jugat molt poc. Toni Romero ha realitzat els tres canvis al descompte: Duarte per Omar, Padilla per Buba, i Martí per Juan Carlos. Ha aconseguit la Grama aturar les embranzides finals del Cerdanyola i el marcador no s’ha mogut del 0-0 inicial.

Des de la quinzena posició de la classificació, l’únic equip que avui ha sumat punts ha estat la Fundació Esportiva Grama. Per tant, aquest punt a Cerdanyola, a aquestes alçades de la temporada, és un punt molt important que serveix a l’equip de Toni Romero per sumar dos jornades consecutives a l’espera d’una nova final. S’espera la millor entrada de la temporada, serà la propera setmana, a les 11:45h, al Municipal de la Grama: Fundació Esportiva Grama – Unió Esportiva Sant Andreu.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE TERCERA DIVISIÓ G5

[divider]

Once inicial de la Grama en Fontetes (Foto: Pedro González)

En un campo de dimensiones reducidas y contra un equipo muy trabajado la Grama da una buena versión de sí misma y consigue sumar para conseguir el objetivo.

No se puede negar la evidencia. La nueva Grama de Toni Romero es un equipo difícil de batir y muy incisivo en ataque. Hoy lo hemos podido comprobar sobre el césped de Fontetes con una Fundació Esportiva que se ha encontrado con la baja repentina de Lolo con gastroenteritis, con la duda de Pluvins que ha llegado con fiebre y con Padilla entre algodones tras una lesión.

Pero para salir de ahí tenemos que superarnos, este equipo se debe dejar la piel juegue quien juegue y así lo han hecho los colomenses. La primera media hora de juego ha sido azul. Muy bien plantada la defensa con Rojas y Juan Carlos por el centro, y Canelada y Chica en las bandas. Muy seguro el centro del campo con Nito controlando el juego aéreo, Samu mostrando músculo y con Esteve Monterde ejerciendo de «capo». En punta Cristóbal peleándose con los centrales, acompañado en las bandas por Buba y un muy incisivo Omar. Han sido minutos de ataque gramenetista, presión muy alta y recuperación rápida del balón. Esto, sumado a las indicaciones del míster de terminar todas las jugadas, se ha traducido en disparos lejanos de Nito y Esteve que el portero local ha conseguido abortar sin problemas.

Desde el minuto 30, el Cerdanyola se ha sacudido el dominio de la Grama y ha intentado hacer su juego. No es un juego muy vistoso pero sí muy directo, con pelotazos largos para que su delantero centro, Carlos Cano, genere ocasiones. Los nuestros han sido capaces de entender el paso adelante de los hombres de Toni Carrillo y Texeira no ha sufrido ocasiones claras. Con la Fundació bien plantada sobre el césped de Fontetes se llegó al descanso con el empate inicial.

La segunda parte nos ha deparado un escenario mucho más igualado. El Cerdanyola ha querido imponer su ritmo y la Grama ha mantenido juntas sus líneas. En el minuto 55 Ñito ha tenido una de las ocasiones más claras del partido. El balón le cayó en la frontal del área al dorsal número 8 de la Grama, y ​​su disparo lo envió a córner Del Río en una buena intervención. Avisaba la Grama de lo que podía pasar, pero el Cerdanyola también ha enseñado sus armas. Una pelota cambiada de derecha a izquierda, cayó al segundo palo a pies de Cano. El pichichi del Cerdanyola ha superado por arriba a Toni Texeira y el balón ha picado al palo.

Quedaban muchos minutos por delante y tanto la Grama como el Cerdanyola querían el partido. Una nueva ocasión para los colomenses cuando el balón circulaba por banda izquierda y el centro ha vuelto a caer a los pies de Nito. Su disparo, potente, lo ha desviado Dani Martín desde el suelo y finalmente ha salido por encima de la portería vallesana. Nueva ocasión para la Grama que no ha estado tan cómoda como en la primera mitad pero ha dado trabajo al portero local.

Ya sabéis que el lema de este equipo es que aquí no se rinde nadie, y la victoria ha estado en las botas de Omar. Corría el minuto 85, a banda cambiada, circulando por la derecha, el extremo de la Grama ha llegado hasta Tercera División con una característica muy clara: es imprevisible para los defensores. Nunca sabes por donde saldrá, y esto es lo que ha hecho. Ha encarado por banda derecha, se ha zafado de los defensores y cuando todo el mundo esperaba un centro al área, Omar ha picado el balón con efecto. A cámara lenta el disparo ha superado por alto a Del Río y ha caído del cielo hasta picar en el larguero. Ocasión muy clara que podía haber puesto por delante a los colomenses.

Ya en los minutos finales de partido se ha jugado muy poco. Toni Romero ha realizado los tres cambios en el descuento: Duarte por Omar, Padilla por Buba, y Martí por Juan Carlos. Ha conseguido la Grama detener el arreón final del Cerdanyola y el marcador no se ha movido del 0-0 inicial.

Desde la decimoquinta posición de la clasificación, el único equipo que hoy ha sumado puntos ha sido la Fundació Esportiva Grama. Por lo tanto, este punto en Cerdanyola, a estas alturas de la temporada, es un punto muy importante que sirve al equipo de Toni Romero para sumar dos jornadas consecutivas a la espera de una nueva final. Se espera la mejor entrada de la temporada, será la próxima semana, a las 11: 45h, en el Municipal de la Grama: Fundació Esportiva Grama – Unió Esportiva Sant Andreu.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE TERCERA DIVISIÓN G5

 

Por admin