De la millor manera possible ha començat la temporada per a l’Amateur Femení, la setmana passada golejada fora de casa i aquesta setmana victòria a casa per 3-1 davant el CF Santvicentí.

Durant la primera meitat vam poder veure com les blaves volien tenir i jugar amb la pilota. Res de pilotades, control i buscar la porteria rival amb bon joc. Primers 45 minuts d’igualtat sobre la gespa del Nou Municipal, la Grama no aconseguia fer el joc que treballa en els entrenaments Dani Molina i el conjunt visitant al contraatac intentava traspassar el mur defensiu local.

Abans del descans Carol i una defensa sota pals van evitar el 0-1, i poc després Tania en un servei de córner marcava l’1-0. Encara hi hauria temps per veure el 2-0, Lucia aconseguia donar un bon avantatge al seu equip. A la segona meitat la Fundació va millorar i va aconseguir realitzar un bon joc, la insistència local acabaria en el 3-0 amb un bon gol de Judith que es va plantar sola davant la portera rival i no va dubtar a perforar la seva porteria.

Tres minuts després arribaria el 3-1, però va ser un miratge ja que en cap moment el Santvicentí va donar sensació de posar en perill la victòria colomenca.

FOTOS DEL PARTIT: https://goo.gl/photos/y1Kb77rSZSn2RZkN7

feme

De la mejor manera posible ha comenzado la temporada para el Amateur Femenino, la semana pasada goleada fuera de casa y esta semana victoria en casa por 3-1 ante el CF Santvicentí.

Durante la primera mitad pudimos ver como las azules querían tener y jugar con la pelota. Nada de pelotazos, control y buscar la portería rival con buen juego Primeros 45 minutos de igualdad sobre el césped del Nou Municipal, la Grama no conseguía realizar el juego que trabaja en los entrenamientos Dani Molina y el conjunto visitante al contraataque intentaba traspasar el muro defensivo local.

Antes del descanso Carol y una defensa bajo palos evitaron el 0-1, y poco después Tania en un saque de esquina marcaba el 1-0. Todavía daría tiempo para ver el 2-0, Lucia conseguía dar una buena ventaja a su equipo. En la segunda mitad la Fundació mejoró y consiguió realizar un buen juego, la insistencia local acabaría en el 3-0 con un buen gol de Judith que se plantó sola ante la portera rival y no dudó en perforar su portería.

Tres minutos después llegaría el 3-1, pero fue un espejismo pues en ningún momento el Santvicentí dio sensación de poner en peligro la victoria colomense.

Por admin