PA

EE Guineueta 0-10 PREBENJAMÍ A

Golejada davant el cuer de la lliga en un partit molt còmode per a la Grama. Molt superiors al seu rival, bon joc i molts gols. D’aquesta manera l’equip segueix a la part alta de la classificació.

Goleada ante el colista de la liga en un partido muy cómodo para la Grama. Muy superiores a su rival, buen juego y muchos goles. De esta manera el equipo sigue en la parte alta de la clasificación.

PB

PREBENJAMÍ B 0-1 CD Sant Gabriel B

El millor partit de la temporada davant un rival amb ple de victòries va acabar amb derrota per la mínima de la Grama. El conjunt visitant va dominar la pilota mentre els locals esperaven enrere, esperant les seves oportunitats. En una bona jugada va arribar l’únic gol del partit. La Grama mai es va rendir, va tenir les seves ocasions clares per igualar el partit però no van poder marcar davant el millor equip de la lliga.

El mejor partido de la temporada ante un rival con pleno de victorias terminó con derrota por la mínima de la Grama. El conjunto visitante dominó el balón mientras los locales esperaban atrás, esperando sus oportunidades. En una buena jugada llegó el único gol del choque. La Grama nunca se rindió, tuvo sus ocasiones claras para igualar el partido pero no pudieron marcar ante el mejor equipo de la liga.

PD

UE Sant Andreu C 0-6 PREBENJAMÍ C

D’inici i fins al final els colomencs van dominar absolutament el partit. Gran atac, constant, i bon treball de pressió, la Grama va jugar molt bé davant un rival que no tenia les idees molt clares.

De inicio y hasta el final los colomenses dominaron absolutamente el partido. Gran ataque, constante, y buen trabajo de presión, la Grama jugó muy bien ante un rival que no tenía las ideas muy claras.

[divider]

PREBENJAMÍ D 4-2 PB Cinc Copes C

Gran partit a Les Oliveres per part dels dos equips. La Grama va ser superior a un rival que encara no havia perdut cap partit a la Lliga. Molt aviat els locals es van avançar amb un gol de falta d’Izan i ben entrat el segon quart arribaria el segon, per mitjà de Sergi anticipant-se als defenses i definint en un mà a mà.

A l’inici de la segona meitat els visitants van retallar distàncies amb un bon gol des de fora de l’àrea i la reacció seria immediata amb el 3-1 de Sergi aprofitant un rebuig. Minuts més tard Izan de falta va marcar el quart gol del seu equip i ja a l’última jugada del xoc va arribar el definitiu 4-2.

Gran partido en Les Oliveres por parte de ambos equipos. La Grama fue superior a un rival que todavía no había perdido ningún partido en Liga. Muy pronto los locales se adelantaron con un gol de falta de Izan y bien entrado el segundo cuarto llegaría el segundo, por medio de Sergi anticipándose a los defensas y definiendo en un mano a mano.

Al inicio de la segunda mitad los visitantes recortaron distancias con un buen gol desde fuera del área y la reacción seri inmediata con el 3-1 de Sergi aprovechando un rechace. Minutos más tarde Izan de falta marcó el cuarto gol de su equipo y ya en la última jugada del choque llegó el definitivo 4-2.

Por admin