Per a la visita al Nou Congost el tècnic Juanma Pons va decidir fer un parell de canvis a l’onze respecte al partit anterior. Álex Montalbán i Lucca Antonicelli van entrar en escena per Óscar Muñoz i Iu Ranera.

Al costat d’ells: Guiseris en porteria, la línia defensiva Juan Carlos-Víctor Díaz i en bandes Jonathan Linares-Omar Monterde, Yeray-Guillem en el centre, Ángel-Adil en bandes.

Batalla tàctica en les banquetes i en la gespa el Manresa va saltar amb força i avisant gràcies a un llançament llunyà en els primers segons.

La Grama va intentar en tot moment contrarestar els atacs del rival i van saber sofrir. Quatre córners consecutius i en un d’ells la primera parada de Guiseris.

Poques vegades van poder els colomencs atacar, alguna combinació en velocitat i un intent llunyà d’Omar. Però novament el Manresa va atacar amb forces. Dani Guiseris amb l’ajuda del travesser va evitar un gol de cap de Moha i en el rebutgi la pilota es va anar per damunt.

Tres minuts després (28′) l’àrbitre xiulava penal per mà involuntària d’Ángel. Guiseris endevinava i fregava la pilota però Juli Serrano avançava al Manresa (1-0).

La Grama va reaccionar ràpid, trepitjant àrea i rematant de cap Juan Carlos un córner. D’aquí al descans es va mantenir la mateixa tònica de joc sense acostaments destacats.

Per a la segona part Juanma Pons va fer un canvi donant entrada a Iu Ranera per Linares. Guiseris va aparèixer en el 48′ amb una gran mà a xut des de fora de l’àrea.

La Grama va intentar tenir més possessió però li va costar molt mantenir-la davant un rival molt complicat que combinava molt bé. A la recerca de l’empat l’entrenador Juanma Pons va moure la banqueta amb l’entrada de Peque, Machuca i Óscar Muñoz.

En el 63 novament Guiseris va aparèixer per a evitar el segon gol local. El pas endavant de la Grama es va confirmar amb el gol. En el minut 75 un gran llançament de falta d’Omar Monterde va arribar directe al cap de Juan Carlos per a posar l’ 1-1 en el marcador.

Amb l’empat el partit es va obrir amb els dos equips buscant el segon. Alguns acostaments perillosos locals però els tres punts gairebé es van a Santa Coloma.

En el 90 un contraatac frenat amb falta va acabar amb l’expulsió del jugador local Alex Sánchez. Pràcticament mateixa jugada assajada que la del gol de l’ 1-1, aquesta vegada Monterde la va posar al cap d’Óscar Muñoz que gairebé marca el segon.

Per a finalitzar, en l’afegit Omar es va topar amb la mà del porter local. Un repartiment de punts que deixa tot molt obert en aquesta segona fase amb tres partits per jugar-se.

Fotos: Afició FE Grama

Puntazo en el Nou Congost

Para la visita al Nou Congost el técnico Juanma Pons decidió hacer un par de cambios al once respecto al partido anterior. Álex Montalbán y Luca Antonicelli entraron en escena por Óscar Muñoz e Iu Ranera. 


Junto a ellos: Guiseris en portería, la línea defensiva Juan Carlos-Víctor Díaz y en bandas Jonathan Linares-Omar Monterde, Yeray-Guillem en el centro, Ángel-Adil en bandas.


Batalla táctica en los banquillos y en el césped el Manresa saltó con fuerza y avisando gracias a un lanzamiento lejano en los primeros segundos. 


La Grama intentó en todo momento contrarrestar los ataques del rival y supieron sufrir. Cuatro córners consecutivos y en uno de ellos la primera parada de Guiseris.


Pocas veces pudieron los colomenses atacar, alguna que otra combinación en velocidad y un intento lejano de Omar. Pero nuevamente el Manresa atacó con fuerzas. Dani Guiseris con la ayuda del larguero evitó un gol de cabeza de Moha y en el rechace el balón se fue por encima.


Tres minutos después (28′) el árbitro pitaba  penalti por mano involuntaria de Ángel. Guiseris adivinaba y rozaba la pelota pero Juli Serrano adelantaba al Manresa (1-0).


La Grama reaccionó rápido, pisando área y rematando de cabeza Juan Carlos un córner. De aquí al descanso se mantuvo la misma tónica de juego sin acercamientos destacados.


Para la segunda parte Juanma Pons realizó un cambio dando entrada a Iu Ranera por Linares. Guiseris apareció en el 48′ con una gran mano a disparo desde fuera del área. 


La Grama intentó tener más posesión pero le costó mucho mantenerla ante un rival muy complicado que combinaba muy bien. En busca del empate el entrenador Juanma Pons movió el banquillo con la entrada de Peque, Machuca y Óscar Muñoz.


En el 63 nuevamente Guiseris apareció para evitar el segundo gol local. El paso adelante de la Grama se confirmó con el gol. En el minuto 75 un gran lanzamiento de falta de Omar Monterde llegó directo a la cabeza fe Juan Carlos para poner el 1-1 en el marcador.


Con el empate el partido se abrió con los dos equipos buscando el segundo. Algunos acercamientos peligrosos locales pero los tres puntos casi se van a Santa Coloma.


En el 90 un contraataque frenado con falta acabó con la expulsión del jugador local Alex Sánchez. Prácticamente misma jugada ensayada que la del gol del 1-1, esta vez Monterde la puso a la cabeza de Óscar Muñoz que casi marca el segundo.


Para finalizar, en el añadido Omar se topó con la mano del portero local. Un reparto de puntos que deja todo muy abierto en esta segunda fase con tres partidos por jugarse.

Fotos: Afición FE Grama