Amb mèrits per endur-se la victòria, els nois de Manu Peláez empaten contra un rival invicte.

Sortien molt concentrats els colomencs lluint l’equipació vermella. Les primeres aproximacions a l’àrea van ser pels nostres amb un xut d’Oliver que va sortit desviat i amb una altra ocasió per Nemil amb un remat que aturava el porter local.

La Grama estava ben plantada  però  la Llagostera va reaccionar amb un xut des de la frontal que Pedro va poder enviar a corner i amb una nova ocasió que aquesta vegada sí que va moure el marcador. Va ser al minut 25 quan un desajust defensiu dels nois de Manu Pelaez, ho aprofitaven els locals per posar l’1-0 al marcador.

Sense baixar els braços, els nostres van buscar l’empat tan aviat com fos possible i la insistència no es va reflectir al marcador durant la primera meitat però sí que va suposar un cop dur pels gironins que van veure com Adrià García rebia la segona groga als 44 minuts i deixava al seu equip amb un home menys amb tota la segona part per davant.

Amb superioritat numèrica pels colomencs, el guio de la represa es preveia com un monòleg de la Grama i realment va ser així.

Nemil ho va intentar insistentment durant tot el matx i va gaudir de dues ocasions molt clares en la segona part fent lluir-se a Arnau Torras.

Movia la banqueta Manu Pelaez posant tota l’artilleria sobre el terreny de joc amb quatre nois ofensius com Vicenç, Rubén, Hugo i Óscar. Es tractava de buscar l’empat de totes totes i el primer en tenir-ho a prop va ser Rubén amb un xut des de la frontal que va sortit fregant el pal. Després ho va intentar Hugo amb un remat que va poder refusar un defensor.

De tant insistir, després de tenir a l’equip local tancat al seu terreny de joc durant molts minuts, Vicenç va engaltar un potent xut amb l’esquerra que es va allotjar a les xarxes per l’escaire anotant l’empat al minut 90.

I amb aquest gol que significava l’empat el col·legiat va  assenyalar la fi del partit. Bon punt dels colomencs per començar l’any contra un rival difícil i que ocupa la segona posició a la classificació.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7

————————————————-

Con méritos para llevarse la victoria, los chicos de Manu Peláez empatan contra un rival invicto.


Salían muy concentrados los colomenses luciendo la equipación roja. Las primeras aproximaciones al área fueron para los nuestros con un disparo de Oliver que salió desviado y con otra ocasión para Nemil con un chute que paraba el portero local.

La Grama estaba bien plantada pero la Llagostera reaccionó con un disparo desde la frontal que Pedro pudo enviar a corner y con una nueva ocasión que esta vez sí que movió el marcador. Fue en el minuto 25 cuando un desajuste defensivo de los chicos de Manu Pelaez, lo aprovechaban los locales para poner el 1-0 en el marcador.

Sin bajar los brazos, los nuestros buscaron el empate tan pronto como fuera posible y la insistencia no se reflejó en el marcador durante la primera mitad pero sí supuso un duro golpe para los gerundenses que vieron como Adrià García recibía la segunda amarilla a los 44 minutos y dejaba a su equipo con un hombre menos con toda la segunda parte por delante.

Con superioridad numérica para los colomenses, el guión de la reanudación se preveía como un monólogo de la Grama y realmente fue así.
Nemil lo intentó insistentemente durante todo el encuentro y disfrutó de dos ocasiones muy claras en la segunda parte haciendo lucirse a Arnau Torras.

Movía el banquillo Manu Pelaez poniendo toda la artillería sobre el terreno de juego con cuatro chicos ofensivos como Vicenç, Rubén, Hugo y Óscar. Se trataba de buscar el empate a toda costa y el primero en tenerlo cerca fue Rubén con un disparo desde la frontal que salió rozando el palo. Luego lo intentó Hugo con un remate que pudo rechazar un defensor.

De tanto insistir, después de tener al equipo local encerrado en su terreno de juego durante muchos minutos, Vicenç enganchó un potente zurdazo que se alojó en las redes por la escuadra anotando el empate en el minuto 90 .

Y con este gol que significaba el empate el colegiado señaló el final del partido. Buen punto para los colomenses, buen comienzo de año contra un rival difícil y que ocupa la segunda posición en la clasificación.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO
CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ7

Por admin