Empat cruel al 94. La Fundació Esportiva Grama va disposar de les millors ocasions però va acabar empatant (1-1) davant la UE Vilassar de Mar.

Canvis a l’11 de la Grama amb Alan actuant de lateral esquerre i a dalt tornava a la titularitat Montalbán. Després dels primers minuts de tempteig va arribar el primer avís seriós, els colomencs fregaven el gol però el porter ho evitava.

Va trigar a arribar la resposta local, però arribaria abans del primer quart d’hora. Abans d’arribar al minut 20 de joc Montalbán es topava amb el porter en el que va poder ser el primer gol del xoc.

Primer temps molt intens per part dels dos equips, amb un ritme alt, molt igualat i amb les millors ocasions per als colomencs. A la mitja part 0-0.

La Grama reprendria el joc amb un canvi, l’entrada de Recort per Peris, i deu minuts després era Àngel el substituït per una lesió i entrava en el seu lloc Cabezola. De nou Montalbán va fregar el gol, però el seu xut al 57 acabaria alt.

La Grama s’acostava amb molt perill. Al minut 63 Molins s’estavellava contra el pal després d’una bona centrada d’Escarrabill, en el dia d’avui dels millors. I cinc minuts més tard (68′) va arribar el 0-1.

Fran Hernández sorprenia a tots amb un xut llunyà, centrat, en què la pilota botava davant del porter i el sorprenia. Va intentar apropar-se i reaccionar el Vilassar al gol però sense èxit, algun xut llunyà sense perill i poc més. Per la seva banda, la Grama va poder tancar el partit al 83 amb un xut de Pantoja que no acabaria dins. Antonicelli també provaria des de lluny però sense sort.

El temps es consumia, la Grama defensava l’avantatge i en un refús d’Akrong la pilota li va quedar mort al davanter rival que de cap i vaselina batia a Guiseris. 1-1 al 94 i l’àrbitre no donaria temps per a més.

Empate cruel en el 94. La Fundació Esportiva Grama dispuso de las mejores ocasiones pero acabó empatando (1-1) ante la UE Vilassar de Mar.

Cambios en el 11 de la Grama con Alan actuando de lateral izquierdo y arriba volvía a la titularidad Montalbán. Tras los primeros minutos de tanteo llegó el primer aviso serio, los colomenses rozaban el gol pero el portero lo evitaba.

Tardó en llegar la respuesta local, pero llegaría antes del primer cuarto de hora. Antes de llegar al minuto 20 de juego Montalbán se topaba con el portero en lo que pudo ser el primer gol del choque.

Primer tiempo muy intenso por parte de ambos equipos, con un ritmo alto, muy igualado y con las mejores ocasiones para los colomenses. Al descanso 0-0.

La Grama reanudaría el juego con un cambio, la entrada de Recort por Peris, y diez minutos después era Ángel el sustituido por una lesión y entraba en su lugar Cabezola. De nuevo Montalbán rozó el gol, pero su chute en el 57 acabaría alto.

La Grama se acercaba con mucho peligro. En el minuto 63 Molins se estrellaba contra el palo tras un buen centro de Escarrabill, en el día de hoy de los mejores del partido. Y cinco minutos más tarde (68′) llegó el 0-1.

Fran Hernández sorprendía a todos con un chute lejano, centrado, en el que el balón botaba delante del portero y lo sorprendía. Intentó acercarse y reaccionar el Vilassar al gol pero sin éxito, algun chut lejano sin peligro y poco más.

Por su parte, la Grama pudo cerrar el partido en el 83 con un tiro de Pantoja que no acabaría dentro. Antonicelli también probaría desde lejos pero sin suerte.

El tiempo se consumía, la Grama defendía la ventaja y en un despeje de Akrong el balón le quedó muerto al delantero rival que de cabeza y vaselina batía a Guiseris. 1-1 en el 94 y el árbitro no daría tiempo para más.

Por admin