Aquesta setmana volem destacar els següents partits del nostre futbol base:

Cadet B

Diumenge a les 10:00h el nostre Cadet B pot proclamar-se campió de la 1ª divisió i pujar a Preferent si guanya davant el A.E. Abrera «A» al Nou Municipal de Santa Coloma. Per això necessitem el vostre suport a les grades més que mai. Hem de seguir fent tot el bon treball que portem fins ara per aconseguir sumar els tres punts més dolços de tota la temporada.

Infantil A

Visitem el Zem Can Rull per jugar davant el CFU Can Rull Romulo Tronchoni «A» aquest diumenge a les 16:00h. Partit de Preferent a on els colomencs busquen els tres punts davant un rival de la part mitjana de la classificació. Partit important per seguir avançant posicions i per seguir treballant en equip.

Cadet A

El Nou Municipal de Santa Coloma acollirà aquest diumenge a les 12:15h el partit dels nostres nois davant el CF Unificación Llefià «A». Portem el mateix nombre de victòries a casa que a fora i és per això que necessitem sumar a Santa Coloma i fer un fortí. Juguem davant un rival que ara mateix es troba per sobre.

Juvenil B

Aquest diumenge a les 12:30h el Municipal de Badalona Sud serà testimoni del partit entre el Young Talent Badalona Sud «A» i el nostre Juvenil B. Ara mateix som tercers i ens trobem en una clara línia ascendent. Visitem als sisens, que també venen en una molt bona dinàmica. Segur que serà un partit amb molts gols i entretingut.

Aleví B

Per continuar amb aquesta regularitat hem de guanyar aquest diumenge a les 16:15h al Parets C.F. «B» al Nou Municipal de Santa Coloma. Rebem als dotzens. Nosaltres, quarts, no ens hem de refiar de cap rival i menys d’un equip tan imprevisible. S’ha de continuar demostrant per què estem en la part alta.

Aleví D

Diumenge a les 9:30h visitem el Municipal de Badalona Sud per jugar davant el Young Talent Badalona Sud «A». Partit de 2ª divisió igualat a on tenim que seguir amb la bona ratxa fora de casa (4 victòries) per seguir sumant. Actualment cinquens, juguem davant un equip que es troba desè i treballa molt bé l’atac.

Infantil C

El Nou Municipal de Santa Coloma acollirà el partit entre el nostre Infantil C, actualment sisè a la classificació, i el Bufala C.F. «C», ara mateix cinquens. Dissabte a les 12:15h jugaran dos equips igualats i que segur que ens ofereixen un duel disputat amb moltíssims gols.

Benjamí A

La Fundació Unió Esportiva Cornellà «E» i el Benjamí A de la Fundació Esportiva Grama jugaran aquest diumenge a les 11:30h al Nou Municipal de Cornellà de Llobregat el partit corresponent a la quarta jornada de primera divisió. Després de perdre el liderat la jornada passada, no podem fallar més i és per això que s’ha de guanyar aquest partit com sigui.

Benjamí D

Aquest dissabte a les 13:30h el Municipal de Les Oliveres acollirà el partit entre el nostres nois colomencs i la Pª Barc. Cinc Copes «D». Equips que anoten molts gols però que per contra tenen una defensa que els pot perjudicar. Esperem que veniu a l’estadi per animar als nostres jugadors i aconseguir els tres punts.

Prebenjamí A

Rebrem aquest dissabte 12 de juny a les 11:30h amb molt de gust al Municipal de Les Oliveres a l’Escola de Futbol Premier Barcelona «A», en el partit corresponent a la divisió LIGA. Volem seguir disfrutant dels nostres i poder celebrar els tres punts amb l’afició.

Recordeu que podreu veure a les xarxes socials del club la agenda de partits d’aquest cap de setmana del nostre futbol base.

Previas Jornada 12/13 de Junio

Esta semana queremos destacar los siguientes partidos de nuestro fútbol base:

Cadete B

Domingo a las 10:00h nuestro Cadete B puede proclamarse campeón de la 1ª división y subir a Preferente si gana ante el A.E. Abrera «A» en el Nou Municipal de Santa Coloma. Por eso necesitamos vuestro apoyo en las gradas más que nunca. Tenemos que seguir realizando todo el buen trabajo que llevamos hasta ahora para conseguir sumar los tres puntos más dulces de toda la temporada.

Infantil A

Visitamos el Zem Can Rull para jugar contra el CFU Can Rull Romulo Tronchoni «A» este domingo a las 16:00h. Partido de Preferente donde los colomenses buscan los tres puntos ante un rival de la parte media de la clasificación. Partido importante para seguir escalando posiciones y para seguir trabajando en equipo.

Cadete A

El Nou Municipal de Santa Coloma acogerá este domingo a las 12:15h el partido de nuestros chicos ante el CF Unificación Llefià «A». Llevamos el mismo número de victorias en casa que fuera y es por eso que necesitamos sumar en Santa Coloma y hacer un fortín. Jugamos ante un rival que ahora mismo se encuentra por encima.

Juvenil B

Este domingo a las 12:30h el Municipal de Badalona Sud será testigo del partido entre el Young Talent Badalona Sud «A» y nuestro Juvenil B. Ahora mismo somos terceros y nos encontramos en una clara línea ascendente. Visitamos a los sextos, que también vienen en una muy buena dinámica. Seguro que será un partido con muchos goles y entretenido.

Alevín B

Para continuar con esta regularidad tenemos que ganar este domingo a las 16:15h al Parets C.F. «B» en el Nou Municipal de Santa Coloma. Recibimos a los doceavos. Nosotros, cuartos, no nos tenemos que fiar de ningún rival y menos de un equipo tan imprevisible. Se tiene que continuar demostrando por qué estamos en la parte alta.

Alevín D

Domingo a las 9:30h visitamos el Municipal de Badalona Sud para jugar ante el Young Talent Badalona Sud «A». Partido de 2ª división igualado donde tenemos que seguir con la buena racha fuera de casa (4 victorias) para seguir sumando. Actualmente quintos, jugamos ante un equipo que se encuentra décimo y trabaja muy bien el ataque.

Infantil C

El Nou Municipal de Santa Coloma acogerá el partido entre nuestro Infantil C, actualmente sexto en la clasificación, y el Bufala C.F. «C», ahora mismo quintos. Sábado a las 12:15h jugarán dos equipos igualados y que seguro que nos ofrecen un duelo disputado con muchísimos goles.

Benjamín A

La Fundació Unió Esportiva Cornellà «E» y el Benjamín A de la Fundació Esportiva Grama jugarán este domingo a las 11:30h en el Nou Municipal de Cornellà de Llobregat el partido correspondiente a la cuarta jornada de primera división. Después de perder el liderato la jornada pasada, no podemos fallar más y es por eso que se tiene que ganar este partido como sea.

Benjamín D

Este sábado a las 13:30h el Municipal de Les Oliveres acogerá el partido entre nuestros chicos colomenses y la Pª Barc. Cinc Copes «D». Equipos que anotan muchos goles pero que por el contrario tienen una defensa que les puede perjudicar. Esperamos que vengáis al estadio para animar a nuestros jugadores y conseguir los tres puntos.

Prebenjamín A

Recibiremos este sábado 12 de junio a las 11:30h con mucho gusto en el Municipal de Les Oliveres a la Escola de Futbol Premier Barcelona «A», en el partido correspondiente a la división LIGA. Queremos seguir disfrutando de los nuestros y poder celebrar los tres puntos con la afición.

Recordád que podréis ver en las redes sociales del club la agenda de partidos de este fin de semana de nuestro fútbol base.