CADET A

L’equip de Xavi Garcia es va posar líder després de guanyar la setmana passada i ara s’enfronten al segon classificat. Partidàs el diumenge a les 16 hores al Nou Municipal de Santa Coloma. El Santa Eulàlia B arriba al partit amb els mateixos punts que els colomencs, dos equips invictes i el guanyador del partit sortirà líder en solitari.

El equipo de Xavi García se puso líder tras ganar la semana pasada y ahora se enfrentan al segundo clasificado. Partidazo el domingo a las 16 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma. El Santa Eulàlia B llega al partido con los mismos puntos que los colomenses, dos equipos invictos y el ganador del partido saldrá líder en solitario.

[divider]

CADET B

Al Narcís Sala el diumenge a les 09 hores els colomencs s’enfrontaran a l’UE Sant Andreu D. El rival d’aquesta jornada és molt perillós, equip de meitat de taula, irregular però que posarà en problemes als nostres.

En el Narcís Sala el domingo a las 09 horas los colomenses se enfrentarán a la UE Sant Andreu D. El rival de esta jornada es muy peligroso, equipo de mitad de tabla, irregular pero que pondrá en problemas a los nuestros.

[divider]

CADET C

L’equip de Xavi Miralles i Joan Fradera no té partit de lliga així que disputarà un amistós. Dissabte a les 14 hores al Municipal de Vilassar de Mar s’enfrontaran a la UE Vilassar C.

El equipo de Xavi Miralles y Joan Fradera no tiene partido de liga así que disputará un amistoso. El sábado a las 14 horas en el Municipal de Vilassar de Mar se enfrentarán a la UE Vilassar C.

[divider]

CADET D

Segueixen líders, invictes i amb ple de victòries després de nou partits jugats. Aquesta setmana juguen el dissabte a les 15:15 hores al Nou Municipal. El Sistrells B és el rival d’aquesta jornada, un equip que porta dues victòries seguides que l’han situat en vuitena posició.

Siguen líderes, invictos y con pleno de victorias tras nueve partidos jugados. Esta semana juegan el sábado a las 15:15 horas en el Nou Municipal. El Sistrells B es el rival de esta jornada, un equipo que lleva dos victorias seguidas que le han situado en octava posición.

Por admin