ALEVÍ B

Dues jornades seguides sense perdre i jugant bé, ara la missió és seguir en aquesta línia ascendent. Dissabte a les 10:15 hores al Municipal Can Carelleu s’enfrontaran al CP Sarrià, equip que només porta 1 punt al seu caseller.

Dos jornadas seguidas sin perder y jugando bien, ahora la misión es seguir en esta línea ascendente. El sábado a las 10:15 horas en el Municipal Can Carelleu se enfrentarán al CP Sarrià, equipo que sólo lleva 1 punto en su casillero.

IMG-20161015-WA0011

ALEVÍ C

Després d’encaixar la primera derrota de la temporada l’equip de Víctor Díaz intentarà oblidar-la guanyant el Premià CE dissabte a les 10:30 hores. Els locals són un rival complicat, tenen només dos punts menys que la Grama. Sens dubte un partidàs a Premià de Mar.

Tras encajar la primera derrota de la temporada el equipo de Víctor Díaz intentará olvidarla ganando al Premià CE el sábado a las 10:30 horas. Los locales son un rival complicado, tienen solamente dos puntos menos que la Grama. Sin duda un partidazo en Premià de Mar.

alevD1617

ALEVÍ D

L’equip dirigit per Jacob Ferrer i Jordi Xatart buscarà els seus primers punts de la temporada el diumenge a les 17:30 hores al Nou Municipal. El CE Vila Olímpica E visita el nostre estadi amb tres punts d’avantatge.

El equipo dirigido por Jacob Ferrer y Jordi Xatart buscará sus primeros puntos de la temporada el domingo a las 17:30 horas en el Nou Municipal. El CE Vila Olímpica E visita nuestro estadio con tres puntos de ventaja.

alevE

ALEVÍ E

L’equip de José Maria Tizón porta quatre de quatre i vol sumar la cinquena victòria dissabte a les 09 hores al Municipal La Satalia. Els locals, CE APA Poble Sec D, porten tres jornades seguides sense guanyar.
El equipo de José Maria Tizón lleva cuatro de cuatro y quiere sumar la quinta victoria el sábado a las 09 horas en el Municipal La Satalia. Los locales, CE APA Poble Sec D, llevan tres jornadas seguidas sin ganar.
[divider]
ALEVÍ F

Els de Raúl Ruíz visiten el Municipal Provençana dissabte a les 13:45 hores. Els locals, FE Hospitalet At., són el líder de la lliga amb quatre victòries i 53 gols a favor. Partit complicat per als colomencs que intentaran que vaig saltar la sorpresa.

Los de Raúl Ruíz visitan el Municipal Provençana el sábado a las 13:45 horas. Los locales, FE Hospitalet At., son el líder de la liga con cuatro victorias y 53 goles a favor. Partido complicado para los colomenses que intentarán que salté la sorpresa.

[divider]
ALEVÍ G

Els nois de Daniel Zambrana acumulen tres derrotes consecutives i volen detenir-la el dissabte a Les Oliveres (12:45 hores). El CCD Turó de la Peira B visita la nostra ciutat amb tres punts d’avantatge.

Los chicos de Daniel Zambrana acumulan tres derrotas consecutivas y quieren detenerla el sábado en Les Oliveres (12:45 horas). El CCD Turó de la Peira B visita nuestra ciudad con tres puntos de ventaja.

Por admin