ALEVÍ B

Dani Galindo i els seus el diumenge al Nou Municipal, a les 14 hores, s’enfrontaran a l’UE Cornellà E. El rival d’aquesta jornada arriba amb trajectòria irregular després de guanyar, perdre i empatar; mentre els colomencs arriba després de sumar dues victòries seguides.

Dani Galindo y los suyos el domingo en el Nou Municipal, a las 14 horas, se enfrentarán a la UE Cornellà E. El rival de esta jornada llega con trayectoria irregular tras ganar, perder y empatar; mientras los colomenses llega tras sumar dos victorias seguidas.

[divider]

ALEVÍ C

Només tres equips han aconseguit guanyar els tres primers partits de lliga i un d’ells és la FE Grama que és líder de la lliga. Dissabte a les 12:35 hores viatjaran a Badalona per enfrontar-se al CF Bufalà. Tot un partidàs per a l’equip de Dani Anguita ja que s’enfronten primer i segon, la Fundació té en el seu caseller 19 gols marcats i 3 encaixats, el rival 10 gols marcats i 3 encaixats.

Solo tres equipos han conseguido ganar los tres primeros partidos de liga y uno de ellos es la FE Grama que es líder de la liga. El sábado a las 12:35 horas viajarán a Badalona para enfrentarse al CF Bufalà. Todo un partidazo para el equipo de Dani Anguita ya que se enfrentan primero y segundo, la Fundació tiene en su casillero 19 goles marcados y 3 encajados, el rival 10 goles marcados y 3 encajados.

alevD1516

ALEVÍ D

Iván Romera i els seus juguen diumenge a l’IME Aristides Maillol de Barcelona a les 10:45 hores davant el CE Les Corts B. Els colomencs buscaran oblidar la derrota de la jornada passada guanyant davant un rival que porta 0 punts en el seu caseller.

Iván Romera y los suyos juegan el domingo en el IME Aristides Maillol de Barcelona a las 10:45 horas ante el CE Les Corts B. Los colomenses buscarán olvidar la derrota de la jornada pasada ganando ante un rival que lleva 0 puntos en su casillero.

alevE1516

ALEVÍ E

Els colonenses són primers en lliga amb tres victòries i 35 gols a favor, i només 3 en contra. Un gran inici per als nois de Dani Herrero que volen seguir en aquesta bona línia guanyant el dissabte a les 09:30 hores al Nou Municipal davant la Unificació Llefià. Rival complicat, tampoc coneix la derrota, i només tenen dos punts menys que la Fundació.

Los colomenses son primeros en liga con tres victorias y 35 goles a favor, y solo 3 en contra. Un gran inicio para los chicos de Dani Herrero que quieren seguir en esta buena línea ganando el sábado a las 09:30 horas en el Nou Municipal ante la Unificación Llefià. Rival complicado, tampoco conoce la derrota, y solamente tienen dos puntos menos que la Fundació.

 alevF1516

ALEVÍ F

Després d’una jornada de descans l’equip té per davant visitar el Municipal Provençana per enfrontar-se a la Fundació Esportiva Hospitalet At. Dissabte a les 12:30 hores tindran un rival que porta dues victòries seguides, partit que pinta molt bonic.

Tras una jornada de descanso el equipo tiene por delante visitar el Municipal Provençana para enfrentarse a la Fundació Esportiva Hospitalet At. El sábado a las 12:30 horas tendrán un rival que lleva dos victorias seguidas, partido que pinta muy bonito.

[divider]

ALEVÍ G

Dissabte a les 14:45 hores al Municipal Les Oliveres jugaran els colomencs. La Stoitchkov C és el rival d’aquesta jornada, els dos equips amb 0 punts en el caseller però els visitants últims per ser l’equip que menys gols ha marcat (1) i el que més ha encaixat (45) en lliga.

El sábado a las 14:45 horas en el Municipal Les Oliveres jugarán los colomenses. La Stoitchkov C es el rival de esta jornada, ambos equipos con 0 puntos en el casillero pero los visitantes últimos por ser el equipo que menos goles ha marcado (1) y el que más ha encajado (45) en liga.

[divider]

ALEVÍ H

Dissabte a les 14:45 hores al Municipal Les Oliveres jugaran els colomencs. Aquesta jornada s’enfrontaran al CCD Turó de la Peira C, un equip que està per sobre en la classificació però que ve en caiguda lliure després d’empatar i perdre els seus últims dos partits de lliga.

El sábado a las 14:45 horas en el Municipal Les Oliveres jugarán los colomenses. Esta jornada se enfrentarán al CCD Turó de la Peira C, un equipo que esta por encima en la clasificación pero que viene en caída libre tras empatar y perder sus últimos dos partidos de liga.

Por admin