Partit dur però satisfactori

26/04/2021

El Benjamí A aconsegueix un meritori triomf al Nou Municipal de Santa Coloma per 4-2 davant C.E. Mercantil C.

Partit molt disputat en el Municipal contra el Mercantil. La Grama, líder del grup 3, sortia amb molta intensitat i control de la pilota generant oportunitats.

El Benjamí A sortia de la pressió amb facilitat i li permetia crear superioritats.

En un córner arribava el primer gol, obra d’Iván. El gol donava tranquil·litat i en el segon quart es veia la superioritat de l’equip local i així arribava el 2 i 3 gol, obra d’Aleix. Van ser els millors moments de l’equip.

Després del descans, el Mercantil va canviar el sistema i va estar molt més segur. Va començar a crear més oportunitats i perill.

Quan millor estava el Mercantil va arribar el 4 gol de la Grama, obra d’Aitor, que semblava sentenciar el partit. Però llavors arribarien els dos gols del conjunt visitant.

La setmana que ve toca visitar a l’Espanyol, un partit molt dur entre els dos primers classificats.

Partido duro pero satisfactorio

Partido muy disputado en el Municipal contra el Mercantil. La Grama, líder del grupo 3, salía con mucha intensidad y control del balón generando oportunidades.

El Benjamín A salía de la presión con facilidad y le permitía crear superioridades.

En un córner llegaba el primer gol, obra de Iván. El gol daba tranquilidad y en el segundo cuarto se veía la superioridad del equipo local y así llegaba el 2 y 3 gol, obra de Aleix. Fueron los mejores momentos del equipo.

Después del descanso, el Mercantil cambió el sistema y estuvo mucho más seguro. Empezó a crear más oportunidades y peligro.

Cuando mejor estaba el Mercantil llegó el 4 gol de la Grama, obra de Aitor, que parecía sentenciar el partido. Pero entonces llegarian los dos goles del conjunto visitante.

La semana que viene toca visitar al Espanyol, un partido muy duro entre los dos primeros clasificados.