L’Aleví E va guanyar 6-8 davant un combatiu CE PB Barcino G.

Partit molt estrany del nostre aleví que va començar adormit, encaixant l’1-0 als 30 segons. La Grama va reaccionar i va aconseguir posar-se per davant amb un gol en pròpia porta i altres d’Antonio Sebastián i Emili Alejandro. Les baixes es van notar però els colomencs van aconseguir anar sempre per davant, i jugant bé.

En cap moment van poder relaxar-se perquè el rival s’enganxava al partit molt ràpid. Barcino va fer el 2-3, Íker va marcar el 2-4 i després arribarien dos gols dels locals per empatar. Abans del final del tercer quart Juan Cortés va marcar el 4-5. A l’últim quart la Fundació es va posar 4-8 amb dos gols de Daniel Pérez i un de Guillem però l’avantatge es veuria reduïda a un 6-8.

alevE

El Alevín E ganó 6-8 ante un combativo CE PB Barcino G.

Partido muy raro de nuestro alevín que empezó dormido, encajando el 1-0 a los 30 segundos. La Grama reaccionó y consiguió ponerse por delante con un gol en propia puerta y otros de Antonio Sebastián y Emili Alejandro. Las bajas se notaron pero los colomenses consiguieron ir siempre por delante, y jugando bien.

En ningún momento pudieron relajarse porqué el rival se enganchaba al partido muy rápido. Barcino hizo el 2-3, Íker marcó el 2-4 y después llegarían dos goles de los locales para empatar. Antes del final del tercer cuarto Juan Cortés marcó el 4-5. En el último cuarto la Fundació se puso 4-8 con dos goles de Daniel Pérez y uno de Guillem pero la ventaja se vería reducida a un 6-8.

Por admin