Foto: Eduardo Berzosa

Bon començament de partit del nostre Cadet B el dissabte, al Nou Mpal. de Santa Coloma, davant el CP Sarrià. Molta possessió acompanyada d’ocasions, inclòs algun servei de córner que gairebé es va convertir en gol. Després d’aquest domini, en una connexió entre Xavi Darriba i Aleix Manteiga si va pujar el primer al marcador.

Un rival molt ordenat, amb les idees clares i un gens menyspreable tracte de pilota va fer que la intensa calor semblés més, si cap, alentint el ritme de partit fins al final de la primera part.

Alguns ajustos tàctics, nous jugadors en el terreny de joc i es va tornar a augmentar el ritme i tornant al camí que el nostre equip pretén en tots els partits. Amb això, un robatori en pressió alta que va posar el 2 a 0 i, per arrodonir, un parell de gols més abans d’acabar el partit.

El cos tècnic, una setmana més, ens envia les seves reflexions: «És cert que la calor ha estat un factor important perquè el ritme el partit baixés, però ens agradaria exalçar la tasca del rival, CP Sarrià. Ho ha posat molt complicat, però tot i així, hem tingut la personalitat suficient com per, amb paciència, anar jugant el nostre partit fins aconseguir imposar-nos. El que estan aconseguint aquests nois és excepcional, deu victòries consecutives no és una cosa habitual i no podem res més que sentir-nos orgullosos d’ells. Tant de bo es prolongui fins a final de temporada. Entrenarem i jugarem per a això. «

Foto: Eduardo Berzosa

Buen comienzo de partido de nuestro Cadete B el sábado, en el Nou Mpal. de Santa Coloma, frente al CP Sarrià. Mucha posesión acompañada de ocasiones, incluido algún saque de esquina que casi se convirtió en gol. Tras este dominio, en una conexión entre Xavi Darriba y Aleix Manteiga si subió el primero al marcador.

Un rival muy ordenado, con las ideas claras y un nada despreciable trato de balón hizo que el intenso calor pareciese más, si cabe, ralentizándose el ritmo de partido hasta el final de la primera parte.

Algunos ajustes tácticos, nuevos jugadores en el terreno de juego y se volvió a aumentar el ritmo y volviendo a la senda que nuestro equipo pretende en todos los partidos. Con ello, un robo en presión alta que puso el 2 a 0 y, para redondear, un par de goles más antes de acabar el partido.

El cuerpo técnico, una semana más, nos envía sus reflexiones: “Es cierto que el calor ha sido un factor importante para que el ritmo el partido bajase, pero nos gustaría ensalzar la labor del rival, CP Sarrià. Lo ha puesto muy complicado, pero aún así, hemos tenido la personalidad suficiente como para, con paciencia, ir jugando nuestro partido hasta conseguir imponernos. Lo que están consiguiendo estos chicos es excepcional, diez victorias consecutivas no es algo habitual y no podemos nada más que sentirnos orgullosos de ellos. Ojalá se prolongue hasta final de temporada. Entrenaremos y jugaremos para ello.”

Por admin