clas3cat4170116

Fa un mes si perdien davant el líder es posaven a 11 punts d’ells, després de guanyar-los l’equip poc a poc els ha anat retallant distàncies fins a col·locar-se avui en primera posició. L’Argentona de nou va punxar, aquest cop van perdre a casa, i això feia que si els colomencs guanyaven es posaven primers. Va costar molt però van acabar derrotant a La Florida CF amb un marcador final de 3-0.

Els locals van començar amb molt de respecte, hi havia molt en joc i volien anar amb calma per no desaprofitar l’ocasió. Fins al minut 10 no vam veure el primer xut del partit, va ser Daniel Aznar ‘Jimmy’ el que provava sense sort i després d’ell era l’equip visitant qui ho intentava des de lluny amb perill.

La Florida estava sent un rival molt complicat, pressionava molt, es replegava molt bé i intentava sortir al contraatac. La Fundació va anar despertant a poc a poc, de perdre moltes pilotes a dominar completament el partit. David Pérez sol davant el porter després d’una jugada a tres tocs enviava el seu xut per sobre del travesser a la mitja hora de joc.

El gol va poder haver arribat abans del descans, el van merèixer els locals però el 0-0 seguia. Balcarreras de falta directa veia com el porter treia una mà impressionant i com Jimmy recollia el rebuig i amb tot a favor enviava la pilota fora. Abans del descans vam veure com Jimmy es topava dues vegades amb el porter i Castro de cap gairebé marcava després d’un gran centre de Gines.

davidperezflorida

Al final de la primera meitat els visitants es quedaven amb un menys després de l’expulsió per protestar d’un dels seus jugadors. Després del pas pels vestidors els colomencs van saltar a per totes, amb moltes ganes, força i intensitat. Els visitants es defensaven molt bé, als nostres els costava esfondrar el mur hospitalenc fins que al minut 55 una passada a l’àrea era controlat de meravelles per Mora que provava de xut creuat, el seu xut s’anava al pal i Jimmy apareixia per recollir el rebuig i marcar l’1-0.

Cinc minuts després arribava la polèmica, tangana provocada per una falta comesa a Moha. Després de diversos minuts amb el partit aturat l’àrbitre decidia no treure targeta a l’agressor i expulsar amb vermella directa a Moha, acció que ningú entendria. Amb els dos equips jugant amb 10 jugadors el partit es calmaria, el temps passava, estava emocionant i intens, qualsevol cosa podia passar.

Cristian Gines al 77 era expulsat, les coses es posaven complicades, quedava molt de temps i el marcador era de sol 1-0. Quan mes es necessitava va arribar el 2-0, un gol que donava tranquil·litat. Era el minut 80 quan David Pérez de falta directa marcava un autèntic golàs. Amb el gol tot estava molt més controlat, la Grama dominava i jugava bé davant un rival complicat.

Finalment en l’última jugada arribava el tercer. Una pilota a l’àrea mal aclarida, Kevin amb una magnífica xilena enviava la pilota al travesser i amb el cap Aritz marcava el definitiu 3-0. Tres punts molt importants, la Fundació Esportiva Grama aconsegueix tancar la primera volta en primera posició.

FOTOS DEL PARTIT: https://goo.gl/photos/6H1VEk1aNLXZycek6

fegflorida

Hace un mes si perdían ante el líder se ponían a 11 puntos de ellos, tras ganarles el equipo poco a poco les ha ido recortando distancias hasta colocarse hoy en primera posición. El Argentona de nuevo pinchó, esta vez perdieron en casa, y eso hacía que si los colomenses ganaban se ponían primeros. Costó mucho pero acabaron derrotando a La Florida CF con un marcador final de 3-0.

Los locales empezaron con mucho respeto, había mucho en juego y querían ir con calma para no desperdiciar la ocasión. Hasta el minuto 10 no vimos el primer disparo del partido, fue Daniel Aznar ‘Jimmy’ el que probaba sin suerte y tras él era el equipo visitante quien lo intentaba desde lejos con peligro.

La Florida estaba siendo un rival muy complicado, presionaba mucho, se replegaba muy bien e intentaba salir al contraataque. La Fundació fue despertando poco a poco, de perder muchas pelotas a dominar por completo el partido. David Pérez solo ante el portero tras una jugada a tres toques enviaba su disparo por encima del larguero a la media hora de juego.

El gol pudo haber llegado antes del descanso, lo merecieron los locales pero el 0-0 seguía. Balcarreras de falta directa veía como el portero sacaba una mano impresionante y como Jimmy recogía el rechace y con todo a favor enviaba la pelota fuera. Antes del descanso vimos como Jimmy se topaba dos veces con el portero y Castro de cabeza casi marcaba tras un gran centro de Gines.

davidperezflorida

Al final de la primera mitad los visitantes se quedaban con uno menos tras la expulsión por protestar de uno de sus jugadores. Tras el paso por vestuarios los colomenses saltaron a por todas, con muchas ganas, fuerza e intensidad. Los visitantes se defendían muy bien, a los nuestros les costaba derrumbar el muro hospitalense hasta que en el minuto 55 un pase al área era controlado de maravillas por Mora que probaba de tiro cruzado, su disparo se iba al palo y Jimmy aparecía para recoger el rechace y marcar el 1-0.

Cinco minutos después llegaba la polémica, tangana provocada por una falta cometida a Moha. Tras varios minutos con el partido parado el árbitro decidía no sacar tarjeta al agresor y expulsar con roja directa a Moha, acción que nadie entendería. Con los dos equipos jugando 10 jugadores el partido se calmaría, el tiempo pasaba, estaba emocionante e intenso, cualquier cosa podía pasar.

Cristian Gines en el 77 era expulsado, las cosas se ponían complicadas, quedaba mucho tiempo y el marcador era de solo 1-0. Cuando mas se necesitaba llegó el 2-0, un gol que daba tranquilidad. Era el minuto 80 cuando David Pérez de falta directa marcaba un auténtico golazo. Con el gol todo estaba mucho más controlado, la Grama dominaba y jugaba bien ante un rival complicado.

Finalmente en la última jugada llegaba el tercero. Un balón al área mal despejado, Kevin con una magnifica chilena enviaba la pelota al larguero y con la cabeza Aritz marcaba el definitivo 3-0. Tres puntos muy importantes, la Fundació Esportiva Grama consigue cerrar la primera vuelta en primera posición.

Por admin