escuelaA1516

ESCOLA A

L’equip dirigit per José Fortea altra setmana defensarà el liderat, aquesta vegada el diumenge a les 10 hores al Nou Municipal. El rival d’aquesta jornada serà el CF Montañesa, setè classificat amb 11 punts menys que els colomencs.

El equipo dirigido por José Fortea otra semana defenderá el liderato, esta vez el domingo a las 10 horas en el Nou Municipal. El rival de esta jornada será el CF Montañesa, séptimo clasificado con 11 puntos menos que los colomenses.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ESCUELA B

Els nois de Jonathan Fortea juguen dissabte a les 13 hores al Municipal Les Oliveres. El rival serà la U.At.Horta, equip amb quatre punts menys que els nostres. Un partit atractiu entre dos equips igualats.

Los chicos de Jonathan Fortea juegan el sábado a las 13 horas en el Municipal Les Oliveres. El rival será la U.At.Horta, equipo con cuatro puntos menos que los nuestros. Un partido atractivo entre dos equipos igualados.

[divider]

ESCOLA C

L’equip dirigit per Xavi juga dissabte a les 12:15 hores a Barcelona. Els locals, EE Guineueta, és el tercer classificat amb 11 punts d’avantatge sobre els colomencs i lluitant pel títol de lliga.

El equipo dirigido por Xavi juega el sábado a las 12:15 horas en Barcelona. Los locales, EE Guineueta, es el tercer clasificado con 11 puntos de ventaja sobre los colomenses y luchando por el título de liga.

Por admin