L’empat sap a poc del Benjamí D FEGrama a Santa Coloma davant el líder, la Fundació Europa

29/11/2014

A punt de retallar tres punts però la jornada 9 va portar un empat finalment dels jugadors de la Fundació Grama contra el líder la Fundació Europa al Nou Municipal.

El resultat final de 1-1 ens col·loca cinquens amb 19 punts i el Europa esdevé colíder per la victòria del Pubilla Cases al Barcino per 3-2.

El Benjamí D FEG de Juan Antonio Salazar encaixen un bon empat que els torna a donar confiança després de la derrota de la jornada anterior, la nostra segona derrota, a casa de la Penya Barcelonista Barcino per 7-2.

Els jugadors de la FEGrama ens van avançar molt ràpidament en el minut 2 amb un gol de Luis Manuel García i va ser en el tercer quart, després de portar per davant en el marcador durant tot el partit, empata el conjunt visitant.

El nostre entrenador FEGrama, Juan Antonio Salazar, ens explica breument el partit davant l’equip de Barcelona: «Partit igualat en què la Grama (tercer classificat) rebia al líder, el Europa. En el primer quart el domini del partit va ser per al Europa que obligava a recular a l’equip local, encara que no patíem ocasions en contra. en el segon cartio la cosa va canviar i aquesta vegada els blaus de la Grama vam fer efectiu el nostre domini posant l’1-0. a partir d’aquí es va veure un gran treball defensiu dels colomencs. Finalment el Europa va posar l’empat a poc del final. Ale Grama !! «.

Per a la jornada 10, el conjunt de Santa Coloma viatjarà al Municipal Pere Gol, tretzè amb 4 punts, el dissabte 13 de desembre des de les 9 hores.

A punto de recortar tres puntos pero la jornada 9 trajo un empate finalmente de los jugadores de la Fundació Grama contra el líder la Fundació Europa en el Nou Municipal.

El resultado final de 1-1 nos coloca quintos con 19 puntos y el Europa se convierte en colíder por la victoria del Pubilla Casas al Barcino por 3-2.

El Benjamín D FEG de Juan Antonio Salazar encajan un buen empate que les vuelve a dar confianza tras la derrota de la jornada anterior, nuestra segunda derrota, en casa de la Penya Barcelonista Barcino por 7-2.

Los jugadores de la FEGrama nos adelantaron muy rápidamente en el minuto 2 con un gol de Luis Manuel García y fue en el tercer cuarto, después de llevar por delante en el marcador durante todo el partido, empata el conjunto visitante.

Nuestro entrenador FEGrama, Juan Antonio Salazar, nos explica brevemente el partido ante el equipo de Barcelona: «Partido igualado en el que la Grama (tercero clasificado) recibía al lider, el Europa. En el primer cuarto el dominio del partido fue para el Europa que obligaba a recular al equipo local, aunque no sufríamos ocasiones en contra. En el segundo cartio la cosa cambió y esta vez los azules de la Grama hicimos efectivo nuestro dominio poniendo el 1-0. A partir de aquí se vio un gran trabajo defensivo de los colomenses. Finalmente el Europa puso el empate a poco del final. Ale Grama!!».

Para la jornada 10, el conjunto de Santa Coloma viajará al Municipal Pere Gol, treceavo con 4 puntos, el sábado 13 de diciembre desde las 9 horas.

Benjam_D,FEG,fundacio grama,santa coloma,MARTINENC,@chemacarva

Alé Grama!!!

Llegeix més articles

Remuntada espectacular del líder l’Amateur FEGrama al Nou Municipal en derbi contra l’Arrabal Calaf-Gramanet per 2-1 http://fegrama.cat/web/?p=7094

Importantíssims tres punts pel Juvenil Preferent FEGrama a la seva visita a l’Escola Industrial de l’UB Catalònia (0-2) http://fegrama.cat/web/?p=7045

Empat in extremis del Juvenil B FEGrama al Municipal de Granollers que el permet seguir amunt (2-2) http://fegrama.cat/web/?p=7128

El Benjamí C FEGrama segueix segon amb una jornada menys i goleja a Santa Coloma davant el Hospitalenc per 7-1 http://fegrama.cat/web/?p=7036

Yosuke Sato, el defensa japonés de la FEGrama: «Quiero ayudar para conseguir el ascenso» http://fegrama.cat/web/?p=6901