La Grama de Juanma Pons va visitar el complicat estadi del CF Peralada. L’efectivitat local va portar a un voluminós resultat de 5-2. Dur càstig al joc mostrat pels de Santa Coloma, no així a la feble defensa. (FOTO: OSCAR P. DEL CAMPO)

-D. LLAMAS – Primers 45 minuts de tu a tu, amb múltiples alternatives, joc d’atac elèctric i amb molts gols. Ho va intentar primer el Peralada amb un xut molt desviat, però va ser la Grama qui va tenir la primera gran ocasió. Una rematada de cap d’Óscar Muñoz no va ser gol per poc, entre el porter i el pal ho van evitar.

Aviat va arribar el primer gol. Una internada per banda esquerra va acabar en centre a al segon pal i rematada de Casanovas de xilena. L’1-0 al minut 9.

Els de Pons van reaccionar amb ocasions d’Àngel i Adil, tots dos dues vegades i es van topar amb el porter Aroca. Mereixien l’empat però va arribar el 2-0 després d’una centrada la àrea i rematada de Puig al segon pal entrant des del darrera.

Era la mitja hora de joc quan van arribar els minuts bojos. al 32 Adil retallava diferències després d’una gran deixada de Oscar que li deixava en el punt de penal. Dos minuts després Josu amb un golàs creuant la pilota cap al 3-1. Finalment, al 35 Óscar Muñoz va aixecar la pilota per sobre del porter, quan ja es cantava gol un defensa la treia de dins i Adil atent rematava a la xarxa.

La Grama va buscar l’empat en els deu minuts que quedaven fins al descans però sense sort alguna. Els segons 45 minuts van començar elèctrics, la Grama va atacar primer i de nou el Peralada va ser el que va anotar. Al 49 una pilota filtrada a l’àrea va acabar en definició del 9 local (4-2).

Amb pilotes penjades a l’àrea, internades per bandes o pilotes filtrades els de Santa Coloma ho van intentar però a mesura que passaven els minuts es va començar a veure menys en acció al porter del Peralada.

Guiseris va salvar el cinquè amb una bona estirada a baix però poc va poder fer en la següent ocasió. Al 71 novament Casanova marcava, hattrick amb el que matava el partit remantat sol al punt de penal.

D’aquí a la fin domini verd-. Una parada més de Guiseris i intents a la desesperada d’una Grama que no va poder rascar punts de Peralada.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE 3DIV5

——————————————————————–

Linares en su debut como titular – Foto: Òscar P. Del Campo

La Grama de Juanma Pons visitó el complicado estadio del CF Peralada. La efectividad local llevó a un abultado resultado de 5-2. Duro castigo al juego mostrado por los de Santa Coloma, no así a la endeble defensa.

Primeros 45 minutos de tú a tú, con múltiples alternativas, juego de ataque eléctrico y con muchos goles. Lo intentó primero el Peralada con un tiro muy desviado, pero fue la Grama quien tuvo la primera gran ocasión. Un remate de cabezas de Óscar Muñoz no fue gol por poco, entre el portero y el palo lo evitaron.

Pronto llegó el primer gol. Una internada por banda izquierda terminó en centro al segundo palo y remate de Casanovas de chilena. El 1-0 en el minuto 9.

Los de Pons reaccionaron con ocasiones de Ángel y Adil, ambos dos veces y se toparon con el portero Aroca. Merecían el empate pero llegó el 2-0 tras un centro la área y remate en el segundo palo al entrar por la espalda de la defensa.

Era la media hora de juego cuando llegaron los minutos locos. En el 30 Puig, en el 32 Adil recortaba diferencias tras una gran dejada de Oscar que le dejaba en el punto de penalti. Dos minutos después Josu con un golazo cruzando la pelota hacia el 3-1.  Por último, en el 35 Óscar Muñoz levanto la pelota por encima del portero, cuando ya se cantaba gol un defensa la sacaba de dentro y Adil atento remachaba a gol.

La Grama buscó el empate en los diez minutos que quedaban hasta el descanso pero sin suerte alguna. Los segundos 45 minutos empezaron eléctricos, la Grama atacó primero y de nuevo el Peralada fue el que anotó. En el 49 un balón filtrado al área terminó en definición del 9 local (4-2).

Con balones colgados al área, internadas por bandas o balones filtrados los de Santa Coloma lo intentaron pero conforme pasaban los minutos se empezó a ver menos en acción al portero del Peralada.

Guiseris salvó el quinto con una buena estirada abajo pero poco pudo hacer en la siguiente ocasión. En el 71 nuevamente Casanova marcaba, hattrick con el que mataba el partido remantando solo en el punto de penalti.

De aquí al final dominio verdiblanco. Una parada más de Guiseris e intentos a la desesperada de una Grama que no pudo rascar puntos de Peralada.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE 3DIV5

Por admin