El Juvenil A de la Fundació Esportiva Grama va perdre el derbi davant d’un CF Badalona que durant diverses fases del partit va ser millor i va saber millorar millor les emocions aconseguint un 3-0.

El partit començava amb dos equips mantenint-se el respecte, un Badalona més dominador de la pilota, i una Grama prement amunt i intentant incomodar el rival. Poques arribades a l’àrea en els primers 15 minuts de partit, va ser el Badalona qui en una passada llarga a esquena de la defensa colomenca deixava mà a mà el davanter Walid amb Pablo i la rematada picada per sobre del porter s’estavellava amb el travesser.

Avisava el conjunt local, que 10 minuts després feia l’1-0. Un altre cop Walid, ara si després d’una centrada lateral, empenyia la pilota al fons de la xarxa. Intentava reaccionar la Grama, però no era la seva tarda. El conjunt de Manu Peláez va estar molt imprecís i tímid, era un equip irreconeixible.

A la segona meitat van realitzar tres canvis els de Santa Coloma per intentar donar frescor i equilibrar el domini de la pilota. Començava bé la Grama que ara si tenia més pilota i feia retrocedir línies al Badalona. Un Badalona que baixava el bloc i es defensava per transitar. Precisament en una d’aquestes transicions arribaria el 2-0, contraatac ràpid que el pitxitxi Marc Velasco aprofita per enviar un centre a la xarxa.

Es posava costa amunt el matx però tot i així els de colomencs no abaixaven els braços. Iker Merino dues vegades posava en dificultats el porter local, i el migcampista Marc Pelaz enviava una pilota al pal. Però quan més s’acostava la Grama al 2-1, una nova contra del Badalona servia perquè Elhadjji fes el 3-0. Derrota del nostre Juvenil A que malgrat això es manté en posicions d’ascens mancant 2 jornades.

El Juvenil A de la Fundació Esportiva Grama perdió el derbi ante un CF Badalona que durante varias fases del partido fue mejor y supo mejorar mejor las emociones logrando un 3-0.

El partido empezaba con dos equipos manteniéndose el respeto, un Badalona más dominador del balón, y una Grama apretando arriba e intentando incomodar al rival. Pocas llegadas al área en los primeros 15 min de partido, fue el Badalona quien en un pase largo a espaldas de la defensa colomense dejaba mano a mano al delantero Walid con Pablo y el remate picado por encima del guardameta daba en el larguero.

Avisaba el conjunto local, que 10 minutos después hacía el 1-0. De nuevo Walid, ahora si tras un centro lateral, empujaba el balón al fondo de la red. Intentaba reaccionar la Grama pero no era su tarde. El conjunto de Manu Peláez estuvo muy impreciso y tímido, era un equipo irreconocible. 

En la segunda mitad realizaron tres cambios los de Santa Coloma para intentar dar frescura y equilibrar el dominio del balón. Empezaba bien la Grama que ahora si tenía más balón y hacía retroceder líneas al Badalona. Un Badalona que bajaba el bloque y se defendía para transitar. Precisamente en una de estas transiciones llegaría el 2-0, contragolpe rápido que el pichichi Marc Velasco aprovecha para enviar un centro a la red.

Se ponía cuesta arriba el match pero aún así los de colomenses no bajaban los brazo. Iker Merino en dos ocasiones ponía en apuros al guardameta local, y el centrocampista Marc Pelaz enviaba un balón al poste. Pero cuando más se acercaba la Grama al 2-1, una nueva contra del Badalona servía para que Elhadjji hiciera el 3-0. Derrota de nuestro Juvenil A que pese a ello se mantiene en posiciones de ascenso a falta de 2 jornadas.

Por admin