Important i ajustada victòria per l’Infantil C de la FEGrama a casa del Sistrells per 4-5

24/02/2014

Ajustada i molt important la aconseguida per l’Infantil C de la FEGrama a casa del Sistrells per 4-5.

L’Estadi Zona Esportiva Can Cabanyes va servir per veure un partit amb molts gols on va començar Samuel López al minut 6 adelantant als dirigits per Rafa Muriel i Sergio Sierra.

Empataria el Sistrells al minut següent però Luka tornaria a posar aventatja als de la Fundació Grama. El primer del hattrick de gols d’Iván Nuevo seria el 1-3 fins el 2-5. El final del partit va ser molt emocinant quan dos gols locals ajustaven el marcador on finalment els tres punts varen ser per els de Santa Coloma per 4-5.

A la jornada 19 els tres punts estan assegurats per la retirada de la competició de La Florida.

Alé Grama!!!

Ajustada y muy importante la conseguida por el Infantil C de la FEGRAM en casa del Sistrells por 4-5.

El Estadio Zona Deportiva Can Cabanyes sirvió para ver un partido con muchos goles donde comenzó Samuel López en el minuto 6 adelantando a los dirigidos por Rafa Muriel y Sergio Sierra.

Empataría el Sistrells el minuto siguiente pero Luka volvería a poner aventaja a los de la Fundación Grama. El primero del hattrick de goles de Iván Nuevo sería el 1-3 hasta el 2-5. El final del partido fue muy emocinant cuando dos goles locales ajustaban el marcador donde finalmente los tres puntos fueron para los de Santa Coloma por 4-5.

En la jornada 19 los tres puntos están asegurados por la retirada de la competición de La Florida.