Juvenil «B» 3 – Montañesa 1

Bon resultat el collit per l’equip entrenat per Víctor Salas a casa, davant una Muntanyesa que sempre són rivals perillosos.
El partit va començar amb uns primers minuts de tanteig per part dels dos equips, però que ràpidament el nostre juvenil es va fer amo del partit i va demostrar personalitat tenint la pilota generant ocasions i no deixant al rival sortir a la contra amb bones vigilàncies per part la nostra defensa. En el minut 9′ de joc, Albert avança al Juvenil després d’aprofitar un rebuig del porter visitant després d’una gran acció i tret d’Óscar Mongares, dins del dominó local en una jugada aïllada es provoca un penal a favor de l’equip visitant que es converteix en l’1-1. Però una vegada més, l’equip va demostrar personalitat i després de diverses ocasions va arribar el 2-1 en un gol d’Óscar Mongares gràcies a una gran acció d’Albert i Guillem.
L’equip seguint amb el domini total de la trobada, al final de la primera part arribaria el gol de Guille després d’un fort tret pegat al pal que significa el 3-1 i el final de la primera part.

Arribats del descans, començaria el segon temps on l’equip rival va prendre durant uns minuts la possessió del partit. Passat el minut 20′ de la segona part, els nostres van fer canvis i tot tornaria a ser control. Els de la Grama van tenir diverses ocasions destacant diverses pilotes al pal i fallant un parell de jugades molt clares. Cal destacar als jugadors que van entrar en el segon temps: molt ficats i van pujar el nivell de l’equip.

El partit acaba amb un 3-1 i tres punts que es queden a casa que mantenen a l’equip en segona posició, segons paraules de Víctor Salas entrenador del nostre juvenil: «El quipo ha sortit amb una altra actitud i predisposició totalment diferent del partit de la setmana passada, això demostra que això del partit anterior va ser una cosa puntual, aquest partit ha estat molt complet tant amb pilota com sense pilota. Encara que sí que és cert que ens ha faltat contundència en l’àrea contrària, ara toca descansar i recuperar bé de l’esforç perquè tenim un partit ajornat el dimarts importantíssim el qual tenim davant el tercer classificat i el qual hem de seguir en la línia que hem tingut avui demostrant que som competitius. No tinc dubte que així serà, perquè tant jo com el meu cos tècnic, confiem plenament en els nostres jugadors.»


Juvenil «B» 3 – Montañesa 1

Buen resultado el cosechado por el equipo entrenado por Víctor Salas en casa, ante una Montañesa que siempre son rivales peligrosos. 

El partido empezó con unos primeros minutos de tanteo por parte de los dos equipos, pero que rápidamente nuestro juvenil se hizo dueño del partido y demostró personalidad teniendo la pelota generando ocasiones y no dejando al rival salir a la contra con buenas vigilancias por parte nuestra defensa. En el minuto 9’ de juego, Albert adelanta al Juvenil tras aprovechar un rechace del portero visitante tras una gran acción y disparo de Óscar Mongares, dentro del dominó local en una jugada aislada se provoca un penalti a favor del equipo visitante que se convierte en el 1-1. Pero una vez más, el equipo demostró personalidad y tras varias ocasiones llegó el 2-1 en un gol de Óscar Mongares gracias a una gran acción de Albert y Guillem.

El equipo siguiendo con el dominio total del encuentro, al final de la primera parte llegaría el gol de Guille tras un fuerte disparo pegado al palo que significa el 3-1 y el final de la primera parte.

Llegados del descanso, empezaría el segundo tiempo dónde el equipo rival tomó durante unos minutos la posesión del partido. Pasado el minuto 20’ de la segunda parte, los nuestros hicieron cambios y todo volvería a ser control. Los de la Grama tuvieron varias ocasiones destacando varios balones al palo y fallando un par de jugadas muy claras. Cabe destacar a los jugadores que entraron en el segundo tiempo: muy metidos y subieron el nivel del equipo. 

El partido termina con un 3-1 y tres puntos que se quedan en casa que mantienen al equipo en segunda posición, según palabras de Víctor Salas entrenador de nuestro juvenil: «El quipo ha salido con otra actitud y predisposición totalmente diferente al partido de la semana pasada, eso demuestra que lo del partido anterior fue una cosa puntual, este partido ha sido muy completo tanto con balón como sin balón. Aunque sí que es cierto que nos ha faltado contundencia en el área contraria, ahora toca descansar y recuperar bien del esfuerzo porque tenemos un partido aplazado el martes importantísimo el cual tenemos ante el tercer clasificado y el cual tenemos que seguir en la línea que hemos tenido hoy demostrando que somos competitivos. No tengo duda que así será, porque tanto yo como mi cuerpo técnico, confiamos plenamente en nuestros jugadores.»