Gran partit el que es va viure el dissabte a les Oliveres

26/02/2019

Prebenjamí A:

Gran partit el que es va viure el dissabte a les Oliveres entre dos equips de la part alta de la classificació. Va començar molt bé la Grama, marcant en el primer minut, però el Sant Gabriel és un bon equip i es va treure el nerviosisme i va començar a jugar bé. La Grama ben posicionada al camp no perdia la seva idea de jugar a futbol en canvi el Sant Gabriel insistia en pilotes llargues que amb les dimensions del terreny feien que hi hagués perill.
L’últim quart la Grama es va posar per davant i quan semblava que acabaria en 5 a 4, va marcar el Sant Gabriel l’empat i amb aquest resultat acabaria el partit.

Gran partido el que se vivió el Sábado en las Oliveras entre dos equipos de la parte alta de la clasificación. Empezó muy bien la Grama, marcando en el primer minuto, pero el Sant Gabriel es un buen equipo y se quitó el nerviosismo y empezó a jugar bien. La Grama bien posicionada en el campo no perdía su idea de jugar a fútbol en cambio el Sant Gabriel insistía en balones largos que con las dimensiones del terreno hacían que hubiera peligro.
El último cuarto la Grama se puso por delante y cuando parecía que acabaría en 5 a 4, marcó el Sant Gabriel el empate y con ese resultado acabaría el partido.

Prebenjamí B:

Trinitat 0
Pre b setembre

Partit dominat en tot moment pel nostre equip davant un rival de la part baixa de la classificació. Ràpidament es va tancar la trobada amb gols. Es va poder treballar aspecte que en altres partits més disputats no són possibles. El millor és que es va intentar jugar col·lectivament i no va caure en l’individualisme. A seguir creixent.

Trinitat 0
Pre b 9

Partido dominado en todo momento por nuestro equipo ante un rival de la parte baja de la clasificación. Rápidamente se cerró el encuentro con goles. Se pudo trabajar aspecto que en otros partidos más disputados no son posibles. Lo mejor es que se intento jugar colectivamente y no se cayó en el individualismo. A seguir creciendo.

Prebenjamí C:

Partit a casa davant el Trajana, sent superiors però patint perquè no entraven les ocasions i 1-1 al descans, al tercer quart ens posem les piles fins al 4-1 però ens tornem a dormir i gairebé empaten, finalment 5-3, partit amb alguns dubtes.

Partido en casa ante el Trajana, siendo superiores pero sufriendo porque no entraban las ocasiones y 1-1 al descanso, en el tercer cuarto nos ponemos las pilas hasta el 4-1 pero nos volvemos a dormir y casi empatan, finalmente 5-3, partido con algunas dudas.

Prebenjamí D:

Cornella 5-4 Prebenjamí D: Partit contra un rival directe en què l’equip ha lluitat fins a l’últim minut, però de nou la sort no ha estat de la nostra part. Hem de treballar les jugades a pilota parada en defensa, d’altra banda, l’equip ha donat bones combinacions de passades i bon joc, satisfet amb el partit però toca treballar aspectes defensius.

Cornella 5-4 Prebenjamin D: Partido contra un rival directo en el que el equipo ha luchado hasta el último minuto, pero de nuevo la suerte no ha estado de nuestra parte. Tenemos que trabajar las jugadas a balón parado en defensa, por lo demás, el equipo ha dado buenas combinaciones de pases y buen juego, satisfecho con el partido pero toca trabajar aspectos defensivos.