Arriba: de izquierda a derecha. Daniel Cabañas,Rafael Rojano,Nicolás Díaz,David Rodríguez,Jose Antonio Collada y Manuel Garrido. Abajo:de izquierda a derecha Sergio Molina,Alberto Vela,Jesús Luna e Israel Gómez.

Inclusiu:

El nostre equip inclusiu va jugar el corresponent partit de lliga el dijous dia 11 d’Abril de l’2019 a les 12: 00h. Al pavelló Can Xarau de la població de Cerdanyola del Vallès.
Els nois van donar el màxim d’ells ja que durant els 7 primers minuts ja anaven guanyant per 0-4. Al descans, es va arribar amb el resultat de 2-10.
Durant la segona part es van dedicar a tocar la pilota més que a fer gols.
El resultat final va ser de 4-11.
Els golejadors van ser: Alberto Vela (4), Nicolás Diaz (3), Sergio Molina (2), José Antonio Collada (1) i Rafael Rojano (1).

Com observacions, a falta de 4 jornades perquè finalitzi el campionat, li traiem 6 punts d’avantatge al segon classificat més el gol average.

 

Nuestro equipo inclusivo jugó el correspondiente partido de liga el jueves dia 11 de Abril del 2019 a las 12:00h. En el pabellón Can Xarau de la población de Cerdanyola del Vallès.
Los chicos dieron el máximo de ellos ya que durante los 7 primeros minutos ya iban ganando por 0-4. Al descanso, se llegó con el resultado de 2-10.
Durante la segunda parte se dedicaron a tocar el balón más que a marcar goles.
El resultado final fué de 4-11.
Los goleadores fueron: Alberto Vela (4), Nicolás Diaz (3), Sergio Molina (2), José Antonio Collada (1) y Rafael Rojano (1).

Como observaciones, a falta de 4 jornadas para que finalize el campeonato, le sacamos 6 puntos de ventaja al segundo clasificado más el gol average.

Por admin