Imatge de Sergi García

L’aturada futbolística a la qual ens ha obligat la crisi del COVID-19 manté amb neguit a molts responsables del futbol català i de la pròpia Federació Catalana de Futbol, sobretot, pel Futbol Amateur.

Pel que respecta a la Fundació Esportiva Grama, no estem per fer de futuròlegs ni per debatre sobre una opció de lliga avortada, ni per suspendre la competició a la primera volta, ni per play-offs amb quatre equips, ni per pensar en descensos… A la nostra Entitat esperem que s’imposi el seny i que les circumstàncies extraordinàries que estem vivint permetin que la competició es reprengui en quant les condicions sanitàries ho permetin.

En aquesta línia es va expressar fa uns dies a RNE el President de la FCF, Joan Soteras, afirmant que: «les lligues catalanes, encara que hagi començat l’estiu, s’acabaran en totes les categories, des de Primera Catalana fins a prebenjamins. Després veurem quin format tindrà el següent curs».

Haurem d’esperar per veure com se succeeixen els esdeveniments i què decideixen finalment els estaments futbolístics, però la postura oficial de la nostra Fundació és favorable a què torni a rodar la pilota, s’acabi la competició i que cadascú tingui el premi o el càstig que la classificació final decideixi.

Por admin