Infantil Femení 3 – L’Estartit 4

Les nostres noies van començar el partit amb tàctica nova; amb un 1-3-2, reforçant la defensa per a sorprendre en contraatac. Surten molt ben posicionat i creen moltes oportunitats però no arriben a entrar a porteria. Les nostres van tenir mala sort arribant al final del primer quart de joc empatats 0 a 0. Comença el segon i és quan les nostres noies marquen el primer gol i es vénen a dalt. Continuen ben col·locades però per tocar la pilota quan no es podia, d’aquí ve l’empat.
Es va a la mitja part amb empat a 1-1. Les nostres l’estaven fent molt bé, amb fallades ximples, però la veritat que per a ser el primer partit que salin sense gairebé haver-lo practicat l’entrenador diu que es mostra molt content.

Les nostres noies surten en la segona part i fiquen dos gols a contraatac que posen el 3-1 a favor. Les noies comencen a no córrer al mitjà del camp i en la defensa i no fer la cobertura en bloc. És quan les contràries fiquen el 3-2 pocs minuts després d’haver marcat les nostres el tercer. Abans que xiuli el final del tercer quart, les de l’Estartit fiquen l’empat a tres per fallades de comunicació entre la defensa i la portera, un gol d’allò més ximple.

Les de la Grama continuen aguantant bé i tenen oportunitats però no entren. I en l’últim minut del partit, les contràries fiquen l’últim i definitiu gol del partit.

L’entrenador: Una pena perdre perquè no ens ho mereixíem. Un orgull de les meves noies avui, la seva actitud en el camp…, les fallades els corregirem. Continuarem lluitant!!


Infantil Feminino 3 – L’Estartit 4

Nuestras chicas empezaron el partido con táctica nueva; con un 1-3-2, reforzando la defensa para sorprender en contraataque. Salen muy bien posicionado y crean muchas oportunidades pero no llegan a entrar a portería. Las nuestras tuvieron mala suerte llegando al final del primer cuarto de juego empatados 0 a 0. Empieza el segundo y es cuando nuestras chicas marcan el primer gol y se vienen arriba. Continúan bien colocadas pero por tocar el balón cuando no se podía, de ahí viene el empate.

Se va a la media parte con empate a 1-1. Las nuestras lo estaban haciendo muy bien, con fallos tontos, pero la verdad que para ser el primer partido que salen sin casi haberlo practicado el entrenador dice que se muestra muy contento.

Nuestras chicas salen en la segunda parte y meten dos goles a contraataque que ponen el 3-1 a favor. Las chicas empiezan a no correr al medio del campo y en la defensa y no hacer la cobertura en bloque. Es cuando las contrarias meten el 3-2 pocos minutos después de haber marcado las nuestras el tercero. Antes de que pite el final del tercer cuarto, las de l’Estartit meten el empate a tres por fallos de comunicación entre la defensa y la portera, un gol de lo más tonto.

Las de la Grama siguen aguantando bien y tienen oportunidades pero no entran. Y en el último minuto del partido, las contrarias meten el último y definitivo gol del partido.

El entrenador: Una pena perder porque no nos lo merecíamos. Un orgullo de mis chicas hoy, su actitud en el campo…, los fallos los corregiremos. ¡¡Seguiremos luchando!! 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

Por admin