Infantil “C” 1 – Premier 1

Partit plantejat intentant sortir des del darrere com sempre, però la situació d’estar a sota els genera certa inseguretat en la qual no acaben d’atrevir-se. La Grama va intentar sortir de darrere jugant de central a lateral per llançar-la. En el moment que els nostres es van atrevir a sortir des del darrere, en una jugada que Izan va aconseguir sortir-se de dos contraris que el tancaven, acabava en gol de la Premier de penal. Es van tenir un parell de situacions en contra, però així i tot es va poder arribar bé a l’opció de marcar, tot i que tot va ser molt directe i els contraris intentaven sortir.

Arribats a la segona part va venir també el gol de la Grama que va sortir més conscienciada del joc, tot i faltar contundència a la zona de finalització, ja que es van permetre rematades de la Premier. Així i tot es va poder arribar a l’empat en aquesta segona part que la Grama tancava als contraris.


Infantil “C” 1 – Premier 1

Partido planteado intentando salir desde atrás como siempre, pero la situación de estar abajo les genera cierta inseguridad en la que no terminan de atreverse; se intentó salir de atrás jugando de central a lateral para lanzarla. En el momento que los nuestros se atrevieron a salir desde atrás, en una jugada que Izan logró salirse de dos contrarios que lo cerraban, acababa en gol contrario de penalti. Se tuvieron un par de situaciones en contra pero aun así se pudo llegar bien a la opción de marcar, a pesar de que todo fue muy directo y los contrarios intentaban salir.

Llegados a la segunda parte vino también el gol de la Grama que salió más concienciada del juego, a pesar de faltar contundencia en la zona de finalización ya que se permitieron remates de la Premier. Aun así se pudo llegar al empate en esta segunda parte que la Grama cerraba a los contrarios.