Empat pel Cadet «A»!

07/02/2022

Cadet “A” 2 – Sant Gabriel 2

Els del Cadet “A” van jugar el seu partit setmanal a casa, un partit amb una primera part molt bona quant a sensacions, sent superiors en tot moment i fent molt mal al rival.

En el marcador un 2 a 0 guanyant, a la poca estona s’encaixa el 2 a 1 en una bona contra del Sant Gabriel abans del descans.

En la segona part l’entrenador decideix fer uns canvis que no van tenir molt d’èxit, perquè el control del partit es va acabar perdent fins que els contraris van posar el 2 a 2 de penal.

📸 Imatge: Carlos Pérez

Cadete “A” 2 – Sant Gabriel 2

Los del Cadete “A” jugaron su partido semanal en casa, un partido con una primera parte muy buena en cuanto a sensaciones, siendo superiores en todo momento y haciendo mucho daño al rival.

En el marcador un 2 a 0 ganando, al poco rato se encaja el 2 a 1 en una buena contra del Sant Gabriel antes del descanso.

En la segunda parte el entrenador decide hacer unos cambios que no tuvieron mucho éxito, porque el control del partido se acabó perdiendo hasta que los contrarios pusieron el 2 a 2 de penalti.