Tercer empat consecutiu de la Fundació Esportiva Grama i aquesta vegada 1-1 davant del Cd’E Manresa. Justa ‘X’ però sabor agredolç després d’escapar-se dos punts al minut 88. Amb aquest punt la Grama segueix invicta a Santa Coloma i al vuitè lloc de Tercera RFEF.

Va saltar a la gespa millor el conjunt visitant que va tenir el gol fins a dues vegades abans de complir-se el minut 10. Guiseris amb una gran estirada va evitar el gol de Noah i poc després, va salvar després d’un llançament de falta. El perill visitant va continuar amb alguna ocasió més però sense llençar a porta.

Amb el pas dels minuts la Grama va anar millorant i fruit d’això arribaria primer un xut alt de Peris i la millor ocasió al 27. Molins amb un xut des de fora de l’àrea, ras i potent faria lluir Pulido amb una mà avall. Ho van intentar per les bandes Recort i Rubi, també amb centres de Cabezola sense rematador.

Sense gols es va arribar al descans i a la segona meitat va ser la Grama qui va prendre la iniciativa del joc. Els colomencs van començar forts, als primers cinc minuts van fregar el gol amb avisos de Fran (aturada del porter) i Peris a dalt després d’una jugada combinativa de Recort i Montalbán.

Després de quinze minuts meravellosos dels locals, el Manresa va tornar a la càrrega amb tres ocasions molt clares. A la primera Guiseris tapava amb el cos, a la segona la pilota s’anava fregant el travesser i a la tercera (67′) Guiseris feia una parada amb el peu en un gol cantat de Pau Darbra.

Estava millor el conjunt visitant però el partit molt obert i al 82 la Grama marcava l’1-0. Contraatac letal, la velocitat i conducció d’Ángel per donar la pilota a Peris que es va acostar a l’àrea i va assistir a Roger García qui va finalitzar amb classe. Malauradament l’alegria va durar poc i al 88 l’àrbitre xiulava penal d’Alan després d’un forcejament dins l’àrea. Marc Martínez empatava des del punt de penal.

Ja no hi va haver temps de més i l’1-1 es va quedar al marcador. Repartiment de punts i el proper diumenge tocarà visitar el Girona B amb la intenció de trencar la ratxa i sumar la primera victòria de visitant.

Tercer empate consecutivo de la Fundació Esportiva Grama y esta vez 1-1 ante el Cd’E Manresa. Justa ‘X’ pero sabor agridulce tras escaparse dos puntos en el minuto 88. Con este punto la Grama sigue invicta en Santa Coloma y en el octavo puesto de Tercera RFEF.

Saltó al césped mejor el conjunto visitante que tuvo el gol hasta dos veces antes de cumplirse el minuto 10. Guiseris con una gran estirada evitó el gol de Noah y poco después salvó tras un lanzamiento de falta. El peligro visitante continuó con alguna ocasión más pero sin tirar a puerta.

Con el paso de los minutos la Grama fue mejorando y fruto de ello llegaría primero un chute alto de Peris y la mejor ocasión en el 27. Molins con un chut desde fuera del área, raso y potente haría lucirse a Pulido con una mano abajo. Lo intentaron por las bandas Recort y Rubi, también con centros de Cabezola sin rematador.

Sin goles se llegó al descanso y en la segunda mitad fue la Grama quien tomó la iniciativa del juego. Los colomenses empezaron fuerte, en los primeros cinco minutos rozaron el gol con avisos de Fran (parada del portero) y Peris arriba tras jugada combinativa de Recort y Montalbán.

Tras quince minutos maravillosos de los locales el Manresa volvió a la carga con tres ocasiones muy claras. En la primera Guiseris tapaba con el cuerpo, en la segunda el balón se iba rozando el larguero y en la tercera (67′) Guiseris realizaba un paradón con el pie en un gol cantado de Pau Darbra.

Estaba mejor el conjunto visitante pero el partido muy abierto y en el 82 la Grama marcaba el 1-0. Contraataque letal, la velocidad y conducción de Ángel para darle el balón a Peris que se acercó al área y asistió a Roger García quien finalizó con clase. Desgraciadamente la alegría duró poco y en el 88 el árbitro pitaba penalti de Alan tras un forcejeo dentro del área. Marc Martínez empataba desde el punto de penalti.

Ya no hubo tiempo de más y el 1-1 se quedó en el marcador. Reparto de puntos y el próximo domingo tocará visitar el Girona B con la intención de romper la racha y sumar la primera victoria de visitante.

Por admin