El passat cap de setmana, els més petitons de la Grama van jugar fora de casa. Tant l’Escola «A» com l’Escola «B» van haver de desplaçar-se, però això no els va impedir guanyar. Els nostres petits sempre demostren GRANS valors HUMANS, això es nota en el respecte cap a l’àrbitre, en el joc net contra el rival, la solidaritat i en la GRAN companyonia que desprenen.

Els dos partits de l’escola, van ser molt entretinguts i es va poder jugar bé. Tornar a remarcar el gran creixement constant dels nostres petits talents i la importància que això té de cara al futur.

Els resultats van ser:
Muntanyesa 1 – Escola «A» 2
Vila Verda P. 0 – Escola «B» 2

A seguir amb aquesta dinàmica!


El pasado fin de semana, los más pequeñitos de la Grama jugaron fuera de casa. Tanto la Escuela “A” como la Escuela “B” tuvieron que desplazarse, pero eso no les impidió ganar. Nuestros pequeños siempre demuestran GRANDES valores HUMANOS, esto se nota en el respeto hacia el árbitro, en el juego limpio contra el rival, el solidarismo y en el GRAN compañerismo que desprenden. 

Los dos partidos de la escuelita, fueron muy entretenidos y se pudo jugar bien. Volver a remarcar el gran crecimiento constante de nuestros pequeños talentos y la importancia que esto tiene de cara al futuro. 

Los resultados fueron: 
Montañesa 1 – Escuela “A” 2
Villa Verde P. 0 – Escuela “B” 2

¡A seguir con esta dinámica!