11fegcopa

La temporada va arribar a la seva fi amb l’eliminació a vuitens de final de la Copa Catalunya Amateur. L’equip dirigit per Dani Andreu va haver de dir adéu a la competició copera després d’empatar 2-2 al Narcís Sala davant el CE Districte 030, i caure a la tanda de penals (4-2).

Primera meitat avorrida i sosa, més que una eliminatòria donava la sensació que era un partit amistós donat el poc ritme de joc, la tranquil·litat de tots dos equips i la poca intensitat posada sobre el terreny de joc. Molta igualtat i cap xut a porta en els primers 45 minuts de joc.

Dues vegades ho van intentar els locals, amb bona intenció però als núvols, i per la seva part els blaus també van tirar amunt els seus dos únics xuts. Els quadribarrats es van mostrar molt atrevits durant tot el partit i sobretot en una segona meitat en què només el pal se’ls va interposar en el seu camí.

Al minut 51 una bona centrada de De Sande va ser rematada magistralment de cap per Iván, així arribava el 0-1. El doblet del jove jugador va estar a punt després d’anar-se’n del porter amb un conat però un defensa sota pals ho va evitar. A partir d’aquí el filial del Sant Andreu va començar a aparèixer, Christian que ja havia intervingut abans del primer gol va tornar fer-ho.

Abans d’arribar al minut 70 els locals van empatar. I just després arribaria el gran moment del xoc, la tornada als terrenys de joc de Jonathan Reina després de 9 mesos lesionat. El central va estar bé, i de les seves botes va sortir la passada que Javi Ruíz de primeres va enviar a la xarxa. Desgraciadament quatre minuts després va arribar el 2-2 del rival.

Amb sis minuts més l’afegit per davant van ser els jugadors del Districte qui van estar més a prop del gol de la victòria amb dues pilotes estrellades a la fusta. L’eliminatòria es va haver de decidir en una tanda de penals que va començar molt favorable per al filial, anotant el primer llançament i Mora enviant dalt el primer de la Fundació. Es va arreglar tot quan Christian va parar el següent i Garrido va empatar la tanda. El següent penal el van anotar el jugador local i Javi Ruíz.

El tercer gol en el quart llançament va ser una realitat, i Iván amb un xut fluixet veia com el porter li aturava el seu. Finalment en l’últim tir del Districte Christian va endevinar la intenció del llançador, va tocar la pilota però no va poder evitar que es colarà. Així es va acabar una gran temporada en què el club ha aconseguit el desitjat ascens a Primera Catalana.

 11fegcopa

La temporada llegó a su fin con la eliminación en octavos de final de la Copa Catalunya Amateur. El equipo dirigido por Dani Andreu tuvo que decir adiós a la competición copera tras empatar 2-2 en el Narcís Sala ante el CE Districte 030, y caer en la tanda de penaltis (4-2).

Primera mitad aburrida y sosa, más que una eliminatoria daba la sensación que era un partido amistoso dado el poco ritmo de juego, la tranquilidad de ambos equipos y la poca intensidad puesta sobre el terreno de juego. Mucha igualdad y ningún disparo a puerta en los primeros 45 minutos de juego.

Dos veces lo intentaron los locales, con buena intención pero a las nubes, y por su parte los azules también tiraron arriba sus dos únicos chutes. Los quadribarrats se mostraron muy atrevidos durante todo el partido y sobretodo en una segunda mitad en la que solamente el poste se les interpuso en su camino.

En el minuto 51 un buen centro de De Sande fue rematado magistralmente de cabeza por Iván, así llegaba el 0-1. El doblete del joven jugador estuvo cerca tras irse del portero con un amago pero un defensa bajo palos lo evitó. A partir de aquí el filial del Sant Andreu empezó a aparecer, Christian que ya había intervenido antes del primer gol volvió hacerlo.

Antes de llegar al minuto 70 los locales empataron. Y justo después llegaría el gran momento del choque, la vuelta a los terrenos de juego de Jonathan Reina tras 9 meses lesionado. El central estuvo bien, y de sus botas salió el pase que Javi Ruíz de primeras envió a la red. Desgraciadamente cuatro minutos después llegó el 2-2 del rival.

Con seis minutos más el añadido por delante fueron los jugadores del Districte quienes estuvieron más cerca del gol de la victoria con dos balones estrellados en la madera. La eliminatoria se tuvo que decidir en una tanda de penaltis que empezó muy favorable para el filial, anotando el primer lanzamiento y Mora enviando arriba el primero de la Fundació. Se arregló todo cuando Christian paró el siguiente y Garrido empató la tanda. El siguiente penalti lo anotaron el jugador local y Javi Ruíz.

El tercer gol en el cuarto lanzamiento fue una realidad, e Iván con un tiro flojito veía como el portero le detenía el suyo. Finalmente en el último tiro del Districte Christian adivino la intención del lanzador, toco la pelota pero no pudo evitar que el balón se colará. Así se terminó una gran temporada en la que el club ha conseguido el deseado ascenso a Primera Catalana.

Por admin