Onze inicial de la Grama al Municipal de les Grases. (foto: Pedro González)

Quarta derrota consecutiva de la Grama contra un rival molt intens que no va donar opcions als nois de Toni Romero.

Sortia d’inici el tècnic colomenc amb tota l’artilleria sobre el camp. Lolo fent d’enllaç, Padilla i Buba per bandes i Cristóbal en la punta d’atac. Uns dels equips més ofensius de la temporada per plantar cara a un Santfeliuenc en ratxa que està fent les coses bé i sembla que no patirà pel descens en les jornades que resten.

Va sortit fort la Grama, buscant la transició ràpida i ben d’hora, al minut quatre, Cristóbal va tenir una excel·lent rematada de cap, obligant a una bona intervenció de Toni. Aquest atac va ser l’avantsala d’una fase de partit bastant igualada. Ambdós equips, a base de pilotades llargues i contundència defensiva, han marcat els minuts d’aquesta primera meitat. Les ocasions colomenques van ser comptades, només un parell de xuts llunyans de Ñito i de Padilla. Al minut 36, males noticies per la Fundació Esportiva Grama, primer canvi forçat, abandonava el camp Padilla amb una punxada i entrava Omar.  El Santfeliuenc, al minut 38, va gaudir de la millor ocasió de primera meitat amb una perillosa acció de Collado que Texeira va poder enviar a córner en una gran aturada. Amb el marcador inicial de 0-0 l’àrbitre, José Antonio Navarro García, va assenyalar el camí dels vestidors.

La segona part ens deparava un nou escenari. Sense cap tipus de dubte, el Santfeliuenc va sortit a buscar el partit. Intensitat i pressió que van superar a la Grama en totes les línies. I amb aquest panorama va emergir la figura de Collado, el dorsal número 18 del Santfeliuenc, va liderar l’atac local. En una jugada al minut 48, Collado va conduir la pilota des del centre fins a banda dreta. Enganxat a la banda es va trobar al lateral dret, Eric, va executar una centrada perfecta, de nou per Collado, que sense pensar-ho dos vegades va creuar la pilota sobre la porteria de Toni Texeira per anotar l’1-0.

Després del gol, la Grama ho va intentar, el Sanfe va donar un petit pas enrere buscant mantenir el marcador. Els nostres van aconseguir controlar la possessió de la pilota i forçar situacions d’atac. El nois d’Andrés González van estar molt segurs en defensa. Gerard i Juanjo, els dos centrals del Santfeliuenc van anul·lar als atacants colomencs i les contres del Santfeliu començaven a fer mal. Encara així, aquesta Grama no es rendeix i, al minut 60, una falta penjada per Javi Chica al segon pal, va caure a les botes de Cristóbal. El dorsal número 9 de la Grama amb un xut fort i contundent va estar a punt d’aconseguir l’empat però la pilota va sortir fora fregant l’escaire esquerre. Era la ocasió més clara pels colomencs en la segona part i la última abans de veure com l’equip local anotava el segon gol. Ha estat al minut 68, de nou amb una bona jugada de Collado per banda dreta. Un pilota molt alta que supera a Duarte amb el bot, i que l’extrem del Santfeliuenc aprofita per centrar a la frontal de l’àrea. Allà, tot sol, esperava David, per enviar un potent xut creuat a dins de la porteria de Toni Texeira. Marcador amb 2-0 i Toni Romero reaccionava amb dos canvis: Canelada substituïa Duarte i debutava Samu Martínez en lloc de Lolo.

D’aquí al final poc més.  La Grama ha abaixat els braços i la intensitat extrema del Santfeliuenc ha seguit superant als colomencs. El marcador no s’ha mogut i finalment la Fundació Esportiva Grama ha sumat la catorzena derrota de la temporada que ens deixa en dinovena posició amb només divuit punts i una ratxa que dura ja deu jornades sense aconseguir la victòria. La propera setmana visita el Municipal de Santa Coloma el Vilafranca en una nova oportunitat per mantenir l’esperança de la salvació.

CLIQUEU PER LLEGIR L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE TERCERA DIVISIÓ G5

[divider]

Lolo pugna por un balón con Jaume. (foto: Pedro González)

Cuarta derrota consecutiva de la Grama contra un rival muy intenso que no dio opciones a los chicos de Toni Romero.

Salía de inicio el técnico colomense con toda la artillería sobre el campo. Lolo haciendo de enlace, Padilla y Buba por bandas y Cristóbal en la punta de ataque. Uno de los equipos más ofensivos de la temporada para hacer frente a un Santfeliuenc en racha que está haciendo las cosas bien y parece que no sufrirá por el descenso en las jornadas que restan.

Ha salido fuerte la Grama, buscando la transición rápida y bien temprano, en el minuto cuatro, Cristóbal tuvo un excelente remate de cabeza, obligando a una buena intervención de Toni. Este ataque fue la antesala de una fase de partido bastante igualada. Ambos equipos, a base de pelotazos largos y contundencia defensiva, han marcado los minutos de esta primera mitad. Las ocasiones colomenses fueron contadas, sólo un par de disparos lejanos de Nito y de Padilla. En el minuto 36, malas noticias por la Fundació Esportiva Grama, primer cambio forzado, abandonaba el campo Padilla con un pinchazo y entraba Omar. El Santfeliuenc, en el minuto 38, disfrutó de la mejor ocasión de primera mitad con una peligrosa acción de Collado que Texeira pudo enviar a córner en una gran parada. Con el marcador inicial de 0-0 el árbitro, José Antonio Navarro García, señaló el camino de los vestuarios.

La segunda parte nos deparaba un nuevo escenario. Sin ningún tipo de duda, el Santfeliuenc salió a buscar el partido. Intensidad y presión que superaron a la Grama en todas las líneas. Y con este panorama emergió la figura de Collado, el dorsal número 18 del Santfeliuenc, lideró el ataque local. En una jugada en el minuto 48, Collado condujo el balón desde el centro hasta banda derecha. Pegado a la banda se encontró en el lateral derecho, Eric, ejecutó un centro perfecto, de nuevo para Collado, que sin pensarlo dos veces cruzó el balón sobre la portería de Toni Texeira para anotar el 1-0.

Tras el gol, la Grama lo intentó, el Sanfe dio un pequeño paso atrás buscando mantener el marcador.Los nuestros lograron controlar la posesión del balón y forzar situaciones de ataque. Los chicos de Andrés González estuvieron muy seguros en defensa. Gerard y Juanjo, los dos centrales del Santfeliuenc anularon a los atacantes colomenses y las contras del Santfeliuenc  empezaban a hacer daño. Aún así, esta Grama no se rinde y, en el minuto 60, una falta colgada por Javi Chica al segundo palo, cayó en las botas de Cristóbal. El dorsal número 9 de la Grama con un disparo fuerte y contundente estuvo a punto de conseguir el empate pero el balón salió fuera rozando la escuadra izquierda. Era la ocasión más clara para los colomenses en la segunda parte y la última antes de ver como el equipo local anotaba el segundo gol. Fue en el minuto 68, de nuevo con una buena jugada de Collado por banda derecha. Un balón muy alto que supera a Duarte con el bote, y que el extremo del Santfeliuenc aprovecha para centrar a la frontal del área. Allí, solo, esperaba David, para enviar un potente disparo cruzado dentro de la portería de Toni Texeira. Marcador con 2-0 y Toni Romero reaccionaba con dos cambios: Canelada sustituía Duarte y debutaba Samu Martínez en lugar de Lolo.

De aquí al final poco más. La Grama ha bajado los brazos y la intensidad extrema del Santfeliuenc ha seguido superando los colomenses. El marcador no se ha movido y finalmente la Fundació Esportiva Grama ha sumado la decimocuarta derrota de la temporada que nos deja en decimonovena posición con sólo dieciocho puntos y una racha que dura ya diez jornadas sin conseguir la victoria. La próxima semana visita el Municipal de Santa Coloma el Vilafranca en una nueva oportunidad para mantener la esperanza de la salvación.

CLICAD PARA LEER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE TERCERA DIVISIÓN G5

Por admin