A la jornada 9 d’aquest grup 22, el conjunt de Santa Coloma viatjarà al Municipal de Les Oliveres contra la Penya Barcelonista Cinc Copes, penúltim classificat amb 1 punt, el dissabte 29 de novembre a les 13 hores.

El Prebenjamí C FEGrama dirigit per Chema Valls i Víctor Zudaire va remuntar un gol en contra davant el Martinenc on ha guanyat per un resultat final de 1-3 a la jornada passada.

Després de caure derrotat al Municipal Les Oliveres davant el Sant Andreu per 0-3 i
en l’anterior a Les Oliveres davant la Vila Olímpica Club Esportiu per 2-6, on només aquestes tres derrotes en set trobades han servit com a revulsiu perquè els jugadors de la FEGrama tornin a donar-ho tot i confiar en ells mateixos per aconseguir la victòria.

Ferran Flores va ser qui va empatar al Municipal del Guinardó per iniciar la remuntada que va ser seguida per Iker González i de nou Flors marcava el definitiu resultat de 1-3.

Ens explica les seves impressions nostre entrenador FEGrama Chema Valls: »

Remuntada en l’últim quart. Gols de ferran flors amb doblet i iker gonzalez. Didac Ferreres s’ha aturat el 6 penal de 7 en el qur porta de lliga. Partit cpn molt bon joc i molt bona lluita. »

Amb aquesta victòria pugen de la vuitena a la setena posició en la classificació d’aquest grup 22 amb 15 punts.

 

El Prebenjamín C FEGrama dirigido por Chema Valls y Víctor Zudaire ha remontado un gol en contra ante el Martinenc donde ha ganado por un resultado final de 1-3.

Tras caer derrotado en el Municipal Les Oliveres ante el Sant Andreu por 0-3 y
en la anterior en Les Oliveres ante la Vila Olímpica Club Esportiu por 2-6, donde solo estas tres derrotas en siete encuentros han servido como revulsivo para que los jugadores de la FEGrama vuelvan a darlo todo y confiar en ellos mismos para conseguir la victoria.

Ferran Flores fue quien empató en el Municipal del Guinardó para iniciar la remontada que fue seguida por Iker González y de nuevo Flores marcaba el definitivo resultado de 1-3.

Con esta victoria suben de la octava a la séptima posición en la clasificación de este grupo 22 con 15 puntos.

Nos cuenta sus impresiones nuestro entrenador FEGrama Chema Valls: »

Remontada en el ultimo cuarto. Goles de ferran flores con doblete e iker gonzalez. Didac ferreres se ha parado el 6 penalti de 7 en lo qur lleva de liga. Partido cpn muy buen juego y muy buena lucha.»

En la jornada 9 de este grupo 22, el conjunto de Santa Coloma viajará al Municipal de Les Oliveres contra la Penya Barcelonista Cinc Copes, penúltimo clasificado con 1 punto, el sábado 29 de noviembre a las 13 horas.

 

PreBenjami_C_FEG-POMAR@chemacarva032

El Prebenjamí C FEGrama remunta espectacularment al Pomar a Les Oliveres (3-2)
El Prebenjamí C FEGrama remunta espectacularment al Pomar a Les Oliveres (3-2) la jornada anterior

 

Alé Grama!!!

Llegeix més articles/Mira más notícias

Amateur FEG de Ramón Carranza  Video: El líder l’Amateur FEGrama rebrà diumenge al Nou Municipal en un derbi al tercer, l’Arrabal Calaf-Gramanet http://fegrama.cat/web/?p=6922

Yosuke Sato, el defensa japonés de la FEGrama: «Quiero ayudar para conseguir el ascenso» http://fegrama.cat/web/?p=6901

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

Juvenil A FEG El Juvenil A FEGrama anirà dissabte a l’Escola Industrial contra el Catalònia

http://fegrama.cat/web/?p=6933

El Cadet A FEGrama rebrà diumenge a Santa Coloma l’Horta, rival directe com a tercer classificat http://fegrama.cat/web/?p=6986

L’Infantil A FEGrama rebrà dissabte a Santa Coloma el Tecnofutbol, setè http://fegrama.cat/web/?p=6722

Altra final per l’Aleví A FEGrama que rebrà diumenge el Manlleu, cinquè http://fegrama.cat/web/?p=6973

El Benjamí A FEGrama tindrà dissabte un gran duel contra un altre dels grans, la Vila Olímpica, setè http://fegrama.cat/web/?p=6994

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629019&CodGrupo=20111309&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20111309&codcompeticion=19629019″ target=»blank» ]Classificació[/button]

 

 

Por admin