El Prebenjamí «A» tanca la temporada amb victòria

30/05/2015

L’equip de Tomás González va tancar la temporada amb victòria a casa per un marcador de 9-5 davant l’Alzamora, penúltim classificat.

Començament dubitatiu el que va tenir el Prebenjamí «A», no li sortien les coses i el rival en cinc minuts es posava 0-2 al marcador. Els següents cinc minuts de partit van ser molt igualats, els colomencs començaven a despertar. Cristián retallava distàncies però de nou els visitants posarien un avantatge de dos gols, i en el minut 10 Yoel marcava el 2-3.

I a partir d’aquest moment els de blau es van fer amb el comandament del partit, dominant així el partit fins al final. David Bailen empataria el partit, Yoel li donaria la volta, i van seguir caient més gols: Cristián (5-3), Vicenzo (6-4), Cristián (7-4), David Gràcia (8-4) i finalment Cristián per tancar la seva gran actuació.

El equipo de Tomás González cerró la temporada con victoria en casa por un marcador de 9-5 ante el Alzamora, penúltimo clasificado.

Comienzo dubitativo el que tuvo el Prebenjamín «A», no le salían las cosas y el rival en cinco minutos se ponía 0-2 en el marcador. Los siguientes cinco minutos de partido fueron muy igualados, los colomenses comenzaban a despertar. Cristián recortaba distancias pero de nuevo los visitantes pondrían una ventaja de dos goles, y en el minuto 10 Yoel marcaba el 2-3.

Y a partir de ese momento los de azul se hicieron con el mando del partido, dominando así el partido hasta el final. David Bailen empataría el partido, Yoel le daría la vuelta, y siguieron cayendo más goles: Cristián (5-3), Vicenzo (6-4), Cristián (7-4), David Gracia (8-4) y por último Cristián para cerrar su gran actuación.