JUVENIL B

El conjunt dirigit per Javier Murillo juga al Nou Municipal el dissabte a les 17:30 hores. El rival d’aquesta jornada serà el CF Lloreda, cinquè classificat amb dos punts menys que els colomencs. Partidàs entre dos grans equips que lluiten pels llocs alts de la lliga.

El conjunto dirigido por Javier Murillo juega en el Nou Municipal el sábado a las 17:30 horas. El rival de esta jornada será el CF Lloreda, quinto clasificado con dos puntos menos que los colomenses. Partidazo entre dos grandes equipos que luchan por los puestos altos de la liga.

[divider]

JUVENIL C

L’equip d’Albert Jornet porta dues derrotes seguides i vol deixar enrere el petit sotrac de resultats. El proper partit el juguen a Badalona el diumenge a les 13 hores davant el CF Bufalà B. Un rival de la part baixa de la classificació que arriba a la jornada després de guanyar i trencar una mala dinàmica.

El equipo de Albert Jornet lleva dos derrotas seguidas y quiere dejar atrás el pequeño bache de resultados. El próximo partido lo juegan en Badalona el domingo a las 13 horas ante el CF Bufalà B. Un rival de la parte baja de la clasificación que llega a la jornada tras ganar y romper una mala dinámica.

Por admin