Empat a Can Peixauet que fa que tant locals com visitants baixin llocs en lliga, els 4 punts que tenia l’At.Sant Pol sobre el nostre Juvenil B seguiran després del 3-3. L’equip d’Albert Jornet jugava davant el líder però no va poder retallar distància amb ells.

Els locals van fer una primera part per oblidar, en cap moment es van trobar còmodes a la gespa, se’ls va veure nerviosos, erràtics en les passades i amb poca presència en atac. Mentrestant el Sant Pol va fer un treball exquisit, dominant completament i avançant-se molt aviat al marcador.

Deu minuts de joc i el marcador ja era de 0-2, un resultat que més tard va poder arribar a ser de 0-3 però David Casado l’evitaria aturant un penal. A la mitja hora de joc Marcos Delgado retallava distàncies per a la Grama, i amb aquest 1-2 marxaven els jugadors a vestidors. Un mal inici de segona meitat regalaria el tercer gol als visitants.

Estava el partit força complicat però la Fundació va jugar molt millor amb aquest resultat en contra, jugant bé i amb molts menys errors que a la primera meitat. Kenneth al minut 64 i Kevin Marek al 68 van aconseguir igualar el resultat (3-3). Amb 20 minuts encara per davant la Grama va anar a per la victòria, creant més perill que un Sant Pol que també va estar a prop del quart. Finalment un just repartiment de punts.

[divider]

Empate en Can Peixauet que hace que tanto locales como visitantes bajen puestos en liga, los 4 puntos que tenía el At.Sant Pol sobre nuestro Juvenil B seguirán tras el 3-3. El equipo de Albert Jornet jugaba ante el líder pero no pudo recortar distancia con ellos.

Los locales hicieron una primera parte para olvidar, en ningún momento se encontraron cómodos en el césped, se les vio nerviosos, erráticos en los pases y con poca presencia en ataque. Mientras tanto el Sant Pol hizo un trabajo exquisito, dominando completamente y adelantándose muy pronto en el marcador.

Diez minutos de juego y el marcador ya era de 0-2, un resultado que más tarde pudo llegar a ser de 0-3 pero David Casado lo evitaría parando un penalti. A la media hora de juego Marcos Delgado recortaba distancias para la Grama, y con ese 1-2 se marchaban los jugadores a vestuarios. Un mal inicio de segunda mitad regalaría el tercer gol a los visitantes.

Estaba el partido bastante complicado pero la Fundació jugó mucho mejor con ese resultado en contra, jugando bien y con muchos menos errores que en la primera mitad. Kenneth en el minuto 64 y Kevin Marek en el 68 consiguieron igualar el resultado (3-3).  Con 20 minutos todavía por delante la Grama fue a por la victoria, creando más peligro que un Sant Pol que también estuvo cerca del cuarto. Finalmente un justo reparto de puntos.

Por admin