Nova victòria del Cadet B davant un rocós rival que acabaria per esfondrar-se en la segona meitat.

Durant la primera part la Penya Barcelonista Anguera B va aguantar l’assetjament dels colomencs, defensant-se i intentant sortir al contraatac però sense èxit, una primera meitat sense ocasions dels barcelonistes. La pilota i les ocasions del partit eren totes per a la Fundació Esportiva Grama que dominava totalment el partit i no tenia gairebé que defensar.

A dos minuts del descans una passada en profunditat a Iván Sánchez acabaria en un gran xut que el pal rebutjaria, immediatament Iván molt ràpid recollia la pilota i marcava el 1-0, amb aquest resultat es marxarien els dos equips al descans. En els segons 40 minuts vam poder veure exactament el mateix, els visitants que volien empatar el partit van veure com en el minut 6 de la segona meitat Jonathan marcava el 2-0.

Un gol que va donar més calma al Cadet B, de nou dominant tot el partit i fent gala d’un gran joc; Zaviar completaria el 3-0 definitiu.

FOTOS DEL PARTIT: https://goo.gl/photos/tzN2PCYHCYcUwCGE6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nueva victoria del Cadete B ante un rocoso rival que acabaría por derrumbarse en la segunda mitad.

Durante la primera parte la Penya Barcelonista Anguera B aguantó el acoso de los colomenses, defendiéndose e intentando salir al contraataque pero sin éxito, una primera mitad sin ocasiones de los barcelonistas. La pelota y las ocasiones del partido eran todas para la Fundació Esportiva Grama que dominaba totalmente el partido y no tenía casi que defender.

A dos minutos del descanso un pase en profundidad a Iván Sánchez acabaría en un gran disparo que el palo rechazaría, inmediatamente Iván muy rápido recogía la pelota y marcaba el 1-0, con ese resultado se marcharían los dos equipos al descanso. En los segundos 40 minutos pudimos ver exactamente lo mismo, los visitantes que querían empatar el partido vieron como en el minuto 6 de la segunda mitad Jonathan marcaba el 2-0.

Un gol dio más calma al Cadete B, de nuevo dominando todo el partido y haciendo gala de un gran juego; Zaviar completaría el 3-0 definitivo.

Por admin