El Cadet A segueix sense guanyar a casa

31/10/2016

El Nou Municipal segueix sent malastruc en aquesta arrencada de lliga per al Cadet A. Dues derrotes i un empat en tres partits a casa porten els de Christian Rueda, aquest cop van caure 0-3 davant la UE Sant Ildefons.

Tres gols de cap, dos d’ells a pilota parada, en els primers 35 minuts de joc va liquidar la història del partit del nostre Cadet A. En la segona meitat els colomencs van millorar en el seu joc però sense premi de cara a gol. Un cop més a aquests nois els tocarà treballar per no cometre els mateixos errors.

cadA1617

El Nou Municipal sigue siendo gafe en este arranque de liga para el Cadete A. Dos derrotas y un empate en tres partidos en casa llevan los de Christian Rueda, esta vez cayeron 0-3 ante la UE Sant Ildefons.

Tres goles de cabeza, dos de ellos a balón parado, en los primeros 35 minutos de juego finiquitó la historia del partido de nuestro Cadete A. En la segunda mitad los colomenses mejoraron en su juego pero sin premio de cara a gol. Una vez más a estos chicos les tocará trabajar para no cometer los mismos errores.