El Cadet A FEGrama dirigit per David Martín i Luis Hernando més el delegat Ramon Domínguez ha aconseguit una victòria a Santa Coloma davant el Raval per 2-1.

Aquest partit de la jornada 4 ha estat molt disputat amb domini alternat pels dos equips de la ciutat però amb iniciativa i gol de la Fundació Grama com el de Moisès Montecinos en el minut 2.

El Raval empataria en la jugada següent ja estava molt ficat en el partit que finalment es va endur la Fundació Grama amb el gol de la victòria de José Luis Ramos (52 ‘).

El Raval baixa a la desena posició amb 4 punts i els nostres de la FEGrama pugen a la cinquena amb 7 punts.

Per a la jornada 5, els de Santa Coloma viatjaran a casa del líder, el Sant Andreu, amb 12 punts, al Municipal Narcís Sala el diumenge 2 de novembre des de les 18 hores.

Cadete_A_FEG Fundacio grama Santa Coloma ARRABAL @chemacarva
Cadete_A_FEG Fundacio grama Santa Coloma ARRABAL @chemacarva

El Cadete A FEGrama dirigido por David Martín y Luis Hernando más el delegado Ramón Domínguez ha conseguido una victoria en Santa Coloma ante el Arrabal por 2-1.

Este partido de la jornada 4 ha sido muy disputado con dominio alternado por ambos equipos de la ciudad pero con iniciativa y gol de la Fundació Grama como el de Moisés Montecinos en el minuto 2.

El Arrabal empataría en la jugada siguiente pues estaba muy metido en el partido que finalmente se llevó la Fundació Grama con el gol de la victoria de José Luis Ramos (52′).

El Arrabal baja a la décima posición con 4 puntos y los nuestros de la FEGrama suben a la quinta con 7 puntos.

Para la jornada 5, los de Santa Coloma viajarán a casa del líder, el Sant Andreu, con 12 puntos, en el Municipal Narcís Sala el domingo 2 de noviembre desde las 18 horas.

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628974&CodGrupo=19751003&CodTemporada=10&CodJornada=2″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18491106&codcompeticion=18473293″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Text i fotos: @chemacarva

Por admin