Onze inicial de la Grama contra el Sant Andreu (JUV.A.)

Segona victòria consecutiva pels nois del Juvenil A que guanyen posicions a la classificació per situar-se en la zona mitja.

-DBC- Kiku Parcerisas sortia amb: Víctor, Iker, Joan, Arnau, Francesc, Gerard, Aleix, Campos, Montalbán, Aliou i Moreno.  Un equip amb una sola variació respecte a la victòria de fa una setmana al Sagnier.

L’inici del partit va estar igualat, de tanteig entre Grama i Sant Andreu fins que els nostres, de mica en mica, van anar imposant el seu domini. I aquest pas endavant dels blau i blancs va servir per sumar accions de perill sobre la porteria de Víctor Nofuentes.

Amb aquest domini i aquestes arribades a l’àrea era qüestió de temps que la Grama es poses per davant al marcador i així va ser al minut 29 amb un penal transformat per Álex Montalbán. 1-0 i l’equip molt còmode sobre el terreny de joc, agradant-se i aprofitant el domini i la possessió per seguir buscant el gol.

En una excel·lent jugada col·lectiva, de nou el pitxitxi Montalbán, va anotar el segon gol de la Grama, als 35 minuts, amb el que es va arribar al descans.

Ja en la represa, en lloc de conformar-se amb l’avantatge que ja tenien, els nois de Kiku van  sortit a mossegar al rival, a sentenciar l’enfrontament, buscant el tercer gol. I així va ser. En una jugada d’estratègia, demostrant el bon treball del cos tècnic per aquesta variable del joc, Aleix va anotar el tercer gol de la matinal que tancava el marcador al minut 53.

Amb el partit molt en contra, el Juvenil del Sant Andreu va intentar obrir línies  i en busca de reduir distàncies però la Grama es va mantenir molt sòlida i fins i tot amb opcions d’anotar el quart gol.

Finalment l’electrònic de l’Estadi no s’ha mogut. Gran victòria pels colomencs contra un molt bon rival, que ens situa en l’onzena posició de la classificació, amb 10 punts, i reafirmant el bon moment de l’equip, la creença en el treball que es fa durant la setmana i, sobre tot, en la progressió continua jornada a jornada.

La propera setmana, en la desena jornada del campionat, el Juvenil A visitarà a la U.E. Cornellà. Serà el dissabte 2 de novembre, a les 16h, al Municipal de Cornellà.

 

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7

[divider]

Alegría en el vestuario después de la victoria (JUV.A)

Segunda victoria consecutiva para los chicos del Juvenil A que ganan posiciones en la clasificación para situarse en la zona media.

-DBC- Kiku Parcerisas salía con: Víctor, Iker, Joan, Arnau, Francisco, Gerard, Aleix, Campos, Montalbán, Aliou y Moreno. Un equipo con una sola variación respecto a la victoria de hace una semana en el Sagnier.

El inicio del partido estuvo igualado, de tanteo entre Grama y Sant Andreu hasta que los nuestros, paulatinamente, fueron imponiendo su dominio. Y este paso adelante de los azulones sirvió para sumar acciones de peligro sobre la portería de Víctor Nofuentes.

Con este dominio y estas llegadas al área era cuestión de tiempo que la Grama se pusiera por delante en el marcador y así fue en el minuto 29 con un penalti transformado por Álex Montalbán. 1-0 y el equipo muy cómodo sobre el terreno de juego, gustándose y aprovechando el dominio y la posesión para seguir buscando el gol.

En una excelente jugada colectiva, de nuevo el pichichi Montalbán, anotó el segundo gol de la Grama, a los 35 minutos, con el que se llegó al descanso.

Ya en la reanudación, en lugar de conformarse con la ventaja de que ya tenían, los chicos de Kiku salieron a morder al rival, a sentenciar el encuentro, buscando el tercer gol. Y así fue. En una jugada de estrategia, demostrando el buen trabajo del cuerpo técnico para esta variable del juego, Aleix anotó el tercer gol de la matinal que cerraba el marcador en el minuto 53.

Con el partido muy en contra, el Juvenil del Sant Andreu intentó abrir líneas  en busca de reducir distancias, pero la Grama se mantuvo muy sólida e incluso con opciones de anotar el cuarto gol.

Finalmente el electrónico del Estadio no se movió. Gran victoria para los colomenses contra un muy buen rival, que nos sitúa en la undécima posición de la clasificación, con 10 puntos, y reafirmando el buen momento del equipo, la creencia en el trabajo que se hace durante la semana y, sobre todo, en la progresión continúa jornada a jornada.

La próxima semana, en la décima jornada del campeonato, el Juvenil A visitará a la U.E. Cornellà. Será el sábado 2 de noviembre, a las 16h, en el Municipal de Cornellà.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ7

Por admin