ALEVI D
Tres punts clau els aconseguits per l’Aleví D de la FEG davant el Young Talent.

alevi-fegEl resultat de 2-1 consolida dues victòries consecutives després de l’ensopegada de fa dues setmanes davant l’Europa al Nou Municipal. Era una derrota assumible ja que és un rival directe com així ha caigut avui diumenge 17 de novembre el Europa en la visita al Parc, també en el grup superior de la taula classificatòria al costat del quart lloc de la FEG.

La següent jornada del proper 23 de novembre es visita el Barcino a les 11 del matí. Justament avui s’ha conegut la suspensió del Raval-Barcino, segurament per les condicions climatològiques d’aquest cap de setmana.

ALEVÍ C
L’Aleví C de la FEG ho ha Donat Tot Davant la visita del Raval-Calaf demostrat però L’alta competitivitat en Aquesta categoria de Tercera Divisió al Grup 9 diu que tot i així no sempre el resultat coincideix con el joc practicat.

Aquesta ratxa de 4 primer Partits AMB derrota de l’Aleví C FEG aconseguit al Nou Municipal el diumenge 17 de novembre a les 15:15 hores.

La jornada següent, la vuitena, és jugarà al Municipal Menorca-Sant Martí Provençals el 23 de novembre a les 12:30 hores. La Penya Barcino és un rival directe a Continuació a la taula AMB 2 punts mes i una jornada Menys.
L’empat sense gols de l’Aleví C de la FEG davant la visita del Raval-Calaf demostra l’alta competitivitat en aquesta categoria de Tercera Divisió en el Grup 9.

ALEVÍ A
En canvi, al Nou Municipal de Santa Coloma l’Aleví A ha caigut davant la Damm per 2-5.

Por admin