Cadet «A» 2 – Ca Rull 1

Un partit gris com la matinal del dissabte per als nostres nois del Cadet «A» en el Municipal.
El partit començava amb el conjunt Colomenc molt precipitat amb pilota i amb un joc bastant travat. Va ser precisament en una pilota llarga on arribaria l’1-0 obra del davanter Albert. La Fundació lluny d’apoderar-se del domini del partit, continuava cometent molts errors en la circulació de pilota. Amb 1-0 s’arribava al descans.
En la segona part els Colomencs van millorar alguna cosa, i després de diverses jugades ben trenades, arribaria el 2-0 obra de Rubén Cifuentes, qui després de sortejar a diversos rivals en eslàlom, enviava la pilota al fons de les malles. Van ser els millors minuts dels blaus, que van tenir en diverses ocasions clares el 3-0. I com diu aquest; qui perdona el pot acabar pagant car… a la meitat de la segona part, serien els visitants els qui escurçarien distàncies i els qui sense crear massa ocasions de gol, si s’ensenyorien del partit. Els locals van saber sofrir i es van fer amb els 3 punts.


Cadete “A” 2 – Can Rull 1

Un partido gris como la matinal del sábado para nuestros chicos del cadete A en el Municipal.
El partido empezaba con el conjunto Colomense muy precipitado con balón y con un juego bastante trabado. Fue precisamente en un balón largo donde llegaría el 1-0 obra del delantero Albert. La Fundació lejos de hacerse con el dominio del partido, seguía cometiendo muchos errores en la circulación de balón. Con 1-0 se llegaba al descanso.
En la segunda parte los Colomenses mejoraron algo, y tras varias jugadas bien trenzadas, llegaría el 2-0 obra de Rubén Cifuentes, quien tras sortear a varios rivales en slalom, enviaba el balón al fondo de las mallas. Fueron los mejores minutos de los azules, que tuvieron en varias ocasiones claras el 3-0. Y como dice el dicho; quien perdona lo puede acabar pagando caro… mediada la segunda mitad, serían los visitantes quienes acortarían distancias y quienes sin crear demasiadas ocasiones de gol, si se adueñaban del partido. Los locales supieron sufrir y se hicieron con los 3 puntos.

Por admin