Benjamí «A» 7 – Damm 1

Al Benjamí «A» ja no hi ha qui ho pari i lluitarà fins a l’últim partit per competir la lliga!
Aquest cap de setmana es va jugar un partit poc brillant, però sí molt efectiu que s’ha saldat amb 7 a 1.
A seguir treballant per arribar als objectius, ja queda molt poc.
Felicitats!


Benjamí «A» 7 – Damm 1

Al Benjamín “A” ya no hay quien lo pare y luchará hasta el último partido por competir la liga. Este fin de semana se jugó un partido poco brillante pero sí muy efectivo que se ha saldado con 7 a 1. A seguir trabajando para llegar a los objetivos, ya queda muy poco.

¡Felicidades!


Catalonia 4 – Benjamí «B» 2

Als nois del Benjamí «B» se’ls va complicar el partit des del primer minut després d’un error a la sortida de pilota. Els contraris van pressionar amb tres dalt i ràpidament els nostres van canviar el sistema per poder sumar punts. Se segueix jugant, però la Grama no feia el seu joc de toc, contagiant-se del joc directe del Catalonia.

Després del 2 a 0 la Grama es va ficar més en el partit i gràcies a un gol d’Edgar per una passada d’Hugo semblava que s’entenia el camí a seguir; però de nou un error penalitza els nostres.
Va costar reaccionar i el partit es va sentenciar amb 4 a 2 gràcies a un segon golàs d’Eduard.


Catalonia 4 – Benjamín “B” 2 

A los chicos del Benjamín “B” se les complicó el partido desde el primer minuto tras un erros en la salida de balón. Los contrarios presionaron con tres arriba y rápidamente los nuestros cambiaron el sistema para poder sumar puntos. Se sigue jugando pero la Grama no hacía su juego de toque, contagiándose del juego directo del Catalonia. 

Después del 2 a 0 la Grama se mete más en el partido y gracias a un gol de Edgar a pase de Hugo parecía que se entendía el camino a seguir; pero de nuevo un error penaliza a los nuestros. 

Costó reaccionar y el partido se sentenció con 4 a 2 gracias a un segundo golazo de Eduard.


Júpiter 2 -Benjamí «E» 5
Aquest cap de setmana el Benjamí «E» ha guanyat al camp del Júpiter i ha acabat colíder de la lliga.

La grama començaria guanyant amb un gol d’Adri des de fora de l’àrea, però l’equip local cap giraria el resultat amb un 1-2, tot i que finalment la grama va despertar a la segona part, amb un estel·lar el jugador Luay començaria la remuntada que amb dos grans gols que posarien a la Grama en 2 a 3. Sense oblidar-nos de què Hugo i Álvaro acabarien de culminar la remuntada.


Júpiter 2 -Benjamín «E» 5

Este fin de semana el Benjamín «E» ha ganado en el campo del Júpiter y ha acabado colíder de la liga.

La Grama empezaría ganando con un gol de Adri desde fuera del área, pero el equipo local hacia girar el resultado con un 1-2, aunque finalmente la grama despertó en la segunda parte, con una estelar el jugador Luay comenzaría la remontada que con dos grandes goles que pondrían a la Grama en 2 a 3. Sin olvidarnos de que Hugo y Álvaro acabarían de culminar la remontada.