Santa Susanna 6 – Infantil Femení 0

Les nostres noies de l’Infantil Femení van començar aguantant bé el partit que jugaven aquesta setmana contra un equip molt únic i que toca molta pilota. En els primers cinc minuts de joc les contràries són qui marquen els dos primers gols. Les nostres noies no estaven ben posicionades, no corrien molt i costava lluitar. D’altra banda les contràries creaven moltes oportunitats… Sort de la portera.

Acaba el primer quart amb 2-0. El segon quart de joc el mateix… El nostre equip està apagat. Malgrat això es tenen més oportunitats clares que no s’arribaven a materialitzar. Són les locals qui fiquen el cinquè gol abans d’acabar la primera part.

Les de la Grama comencen la segona part amb una altra actitud, lluitant cada pilota com si fos l’últim, ja es veu l’equip que són amb bona posició, pressionant pilota però per desgràcia es continuaven fallant ocasions. Acaba el 3r quart de joc i les contràries no fiquen cap gol. En l’últim les de la Grama van començar bé i van continuar tenint ocasions que seguien sense materialitzar-se… I en arribar al final és quan les de Santa Susanna fiquen l’últim.

Un partit més per a reflexionar i saber que si no es lluita de gom a gom… no hi ha possibilitat de guanyar.


Santa Susana 6 – Infantil Femenino 0

Nuestras chicas del Infantil Femenino empezaron aguantando bien el partido que jugaban esta semana contra un equipo muy único y que toca mucha pelota. En los primeros cinco minutos de juego las contrarias son quiénes marcan los dos primeros goles. Nuestras chicas no estaban bien posicionadas, no corrían mucho y costaba luchar. Por otra parte las contrarias creaban muchas oportunidades… Suerte de la portera. 

Acaba el primero cuarto con 2-0. El segundo cuarto de juego lo mismo… Nuestro equipo está apagado. A pesar de eso se tienen más oportunidades claras que no se llegaban a materializar. Son las locales quien meten el quinto gol antes de acabar la primera parte. 

Las de la Grama empiezan la segunda parte con otra actitud, luchando cada balón como si fuera el último, ya se ve el equipo que son con buena posición, presionando balón pero por desgracia se seguían fallando ocasiones. Termina el 3r cuarto de juego y las contrarias no meten ningún gol. En el último las de la Grama empezaron bien y continuaron teniendo ocasiones que seguían sin materializarse… Y al llegar al final es cuando las de Santa Susana meten el último. 

Un partido más para reflexionar y saber que si no se lucha a tope… no hay posibilidad de ganar.

Por admin