Jordi Lozano debutava avui amb el Primer Equip a Tercera Divisió.

Enèsima derrota de la Grama a casa en un partit intranscendent per ambdós equips.

-DBC- El guió que tantes vegades hem vist durant les 42 jornades del campionat s’ha tornat a repetir. Primera jugada d’atac de l’equip rival i primer gol pels visitants. Minut 3 de joc, un corner amb jugada d’estratègia. Tots els homes acumulats al primer pal, la pilota centrada per Pau i el remat de Víctor cap a dins. Instants inicials i ja perdia la Grama per 0-1.

Després d’aquesta primera jugada l’equip de Solivelles ha plantat dos línies de quatre homes al camp anul·lant a la línia ofensiva de la Grama. Als 17 minuts una jugada per banda dreta, l’ha finalitzat  Han amb un potent xut que ha obligat a una bona aturada de Toni Texeira. El porter potablava tornava a la titularitat després de moltes jornades i en aquesta ocasió ha evitat, amb una mà prodigiosa a la base del pal, el segon  gol de l’equip vallesà.

Encara que l’equip visitant es mostrava superior, hi ha un nom propi a la Fundació Esportiva Grama que crea perill cada vegada que la pilota arriba a les seves botes. Isaac Padilla ho ha tornat a fer, en una jugada per banda esquerra, el davanter ha encarat a la defensa del Granollers, ha trobat l’espai necessari per carregar la seva cama dreta i enviar un míssil directe a l’escaire dret de Sergio. 1-1 al minut 23 de joc.

Poca tensió a les banquetes, poc joc a les àrees en la resta de primera meitat. Destaquem un cop de cap de Ñito que ha sortit fora quan ho tenia tot per anotar el segon i un mà a mà de Padilla contra Sergio que el porter visitant ha aconseguit refusar al minut 37. Responia el Granollers quan agonitzava la primera part, el xut creuat d’Oriol Molins ha passat fregant el pal de Texeira. Res més, Xavier Ariño, xiulava el final de la primera meitat amb empat a un.

Als primers minuts de la represa els homes de Solivelles han sortit amb una marxa més. Els nois de l’Esport Club tenien una primera ocasió amb un córner que va sortir fora per ben poc però la segona ocasió, al minut 48, no la han fallat. Una pilota entre línies per Oriol Molins, que s’ha quedat sol a dins de l’àrea a suposat el segon gol pel Granollers.

La resposta no ha trigat en arribar, una bona jugada de la Grama en atac ha acabat a les botes de Samu. El dorsal 22 dels colomenc s’ha quedat sol davant de Sergio però no ha definit bé i el seu xut s’ha perdut per línia de fons en una ocasió claríssima.

El tècnic colomenc, amb el marcador en contra, ha començat a moure la banqueta: Saltava al terreny de joc Cristóbal León i sortia Omar. Minuts més tard Lucas ocupava el lloc de Cazorla al centre de la defensa. Amb aquests moviments hem entrar en un minuts d’intercanvi d’ocasions. Els vallesans han tingut el tercer gol en una rematada de Pluvins que ha sortit, per molt poc, per sobre del travesser de Texeira.  Cristóbal ha respost enviant un xut creuat contra la porteria del Granollers que ha sortit fora per ben poc.

Als 60 minuts de joc, la història del nostre equip assenyalava un nom propi, el de Jordi  Lozano Morillas que sent juvenil de primer any i pertanyent al Juvenil B de Dani Rosa ha debutat a Tercera Divisió en el dia d’avui.

Amb els tres canvis ja realitzats a les files colomenques, el partit encarava la seva recta final. Quan el rellotge marcava el minut 62, el dorsal número 17 dels vallesans, Pau,  enviava un xut potentíssim des del segon pal per fer que Texeira tornés a intervenir de manera magistral. Intentava respondre la Grama amb un xut de falta de Padilla que refusava la barrera dels homes de Solivelles.

Per dignitat, per evitar la derrota en l’últim partit de Lliga, la Fundació Esportiva Grama havia d’intentar, com a mínim sumar un punt. I a punt han estat d’aconseguir-ho. Jordi iniciava la jugada al mig del camp, orientat el joc cap a banda esquerra on la pilota acaba a les botes de Duarte per que l’extrem enviés un centre al primer pal on l’esperava Pluvins. El remat de Xavi Pluvins l’ha pogut refusar Sergio evitant el gol colomenc.

Finalment, amb un gol anul·lat a Padilla per un dubtós fora de joc, el partit ha finalitzat amb victòria pel Granollers per 1-2 en la última presència de la Grama a Tercera Divisió abans de començar un nou projecte a Primera Catalana.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT D’AVUI

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE TERCERA DIVISIÓ G5

Passadis pels Campions

Els cinc equips que han sigut campions o han assolit l’ascens a la temporada 2018-2019

El primer equip de la Grama ha fet el passadís d’honor al Juvenil A femení, a l’equip inclusiu adult, a l’Infantil A, a l’Infantil B femení i el Juvenil A. Tots junts s’han fet la foto de rigor en un merescut homenatge.

[divider]

Once inicial de la Grama en la última jornada de la temporada 2018-2019

Enésima derrota de la Grama en casa en un partido intrascendente para ambos equipos.

El guión que tantas veces hemos visto durante las 42 jornadas del campeonato se ha vuelto a repetir. Primera jugada de ataque del equipo rival y primer gol para los visitantes. Minuto 3 de juego, un córner con jugada de estrategia. Todos los hombres acumulados en el primer palo, el balón centrado por Pau y el remate de Víctor hacia dentro. Instantes iniciales y ya perdía la Grama por 0-1.

Después de esta primera jugada del equipo de Solivelles ha plantado dos líneas de cuatro hombres en el campo anulando a la línea ofensiva de la Grama. A los 17 minutos una jugada por banda derecha, la ha finalizado Han con un potente disparo que obligó a una buena parada de Toni Texeira. El portero potablava volvía a la titularidad después de muchas jornadas y en esta ocasión ha evitado, con una mano prodigiosa en la base del poste, el segundo gol del equipo vallesano.

Aunque el equipo visitante se mostraba superior, hay un nombre propio en la Fundació Esportiva Grama que crea peligro cada vez que el balón llega a sus botas. Isaac Padilla lo ha vuelto a hacer, en una jugada por banda izquierda, el delantero encaró a la defensa del Granollers, encontró el espacio necesario para cargar su pierna derecha y enviar un misil directo a la escuadra  de Sergio. 1-1 en el minuto 23 de juego.

Poca tensión en los banquillos, poco juego en las áreas en lo que quedaba de primera mitad. Destacamos un cabezazo de Ñito que salió fuera cuando tenía todo para anotar el segundo y un mano a mano de Padilla contra Sergio que el portero visitante ha conseguido rechazar en el minuto 37. Respondía el Granollers cuando agonizaba la primera parte, el disparo cruzado de Oriol Molins ha pasado rozando el poste de Texeira. Nada más, Xavier Ariño, pitaba el final de la primera mitad con empate a uno.

En los primeros minutos de la reanudación los hombres de Solivelles han salido con una marcha más. Los chicos del Esport Club tenían una primera ocasión con un córner que salió fuera por poco pero la segunda ocasión, en el minuto 48, no la han fallado. Un balón entre líneas para Oriol Molins, que se ha quedado solo dentro del área a supuesto el segundo gol para el Granollers.

La respuesta no ha tardado en llegar, una buena jugada de la Grama en ataque ha terminado a las botas de Samu. El dorsal 22 de los colomenses ha quedado solo ante Sergio pero no ha definido bien y su disparo se ha perdido por línea de fondo en una ocasión clarísima.

El técnico colomense, con el marcador en contra, ha comenzado a mover el banquillo: Saltaba al terreno de juego Cristóbal León y salía Omar. Minutos más tarde Lucas ocupaba el puesto de Cazorla en el centro de la defensa. Con estos movimientos hemos entrado en un minutos de intercambio de ocasiones. Los vallesanos han tenido el tercer gol en un remate de Pluvins que ha salido, por muy poco, por encima del larguero de Texeira. Cristóbal ha respondido enviando un tiro cruzado contra la portería del Granollers que ha salido fuera por poco.

A los 60 minutos de juego, la historia de nuestro equipo señalaba un nombre propio, el de Jordi Lozano Morillas que, siendo juvenil de primer año y perteneciente al Juvenil B de Dani Rosa, ha debutado en Tercera División en el día de hoy.

Con los tres cambios ya realizados en las filas colomenses, el partido encaraba su recta final. Cuando el reloj marcaba el minuto 62, el dorsal número 17 de los vallesanos, Pau, enviaba un disparo potentísimo desde el segundo palo para hacer que Texeira volviera a intervenir de manera magistral. Intentaba responder la Grama con un disparo de falta de Padilla que rechazaba la barrera de los hombres de Solivelles.

Por dignidad, para evitar la derrota en el último partido de Liga, la Fundació Esportiva Grama tenía que intentar, al menos, sumar un punto. Y a punto estuvieron de conseguirlo. Jordi iniciaba la jugada en medio del campo, orientado el juego hacia lado izquierdo donde el balón acaba en las botas de Duarte para que el extremo enviara un centro al primer palo donde la esperaba Pluvins. El remate de Xavi Pluvins lo  ha podido rechazar Sergio evitando el gol colomense.

Finalmente, con un gol anulado a Padilla por un dudoso fuera de juego, el partido ha finalizado con victoria papa el Granollers por 1-2 en la última presencia de la Grama en Tercera antes de comenzar un nuevo proyecto en Primera Catalana.

CLICAD PARA LEER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE TERCERA DIVISIÓN G5

Pasillo para los Campeones

Cinco equipos han recibido el homenaje.

El primer equipo de la Grama ha hecho el pasillo de honor al Juvenil A femenino, al equipo inclusivo adulto, al Infantil A, al Infantil B femenino y al Juvenil A. Todos juntos se han hecho la foto de rigor en un merecido homenaje.

Por admin