L’Infantil C va fer un gran treball al camp del líder invicte, EF Mataró, però va sortir derrotat (2-1)

Primera part molt bona de la Fundació que va saltar a la gespa a per totes, pressionant a dalt i deixant el xoc sense un dominador clar. Abdellah després d’un robatori de Denis en una pressió alta marcaria el 0-1 amb el qual van marxar al descans. A la segona meitat tot va seguir igualat però hi va haver una jugada clau que hagués canviat tot. El porter local va fer caure a Ian al possible 0-2 i l’àrbitre no va assenyalar ni falta.

En un córner arribaria l’1-1 del Mataró i el segon en uns minuts on van prémer molt. A partir del 2-1 la Grama es va anar amunt i tindria dues ocasions clares per empatar que no van poder materialitzar.

IC

El Infantil C hizo un gran trabajo en el campo del líder invicto, EF Mataró, pero salió derrotado (2-1)

Primera parte muy buena de la Fundació que saltó al césped a por todas, presionando arriba y dejando el choque sin un dominador claro. Abdellah tras un robo de Denis en una presión alta marcaría el 0-1 con el que se fueron al descanso. En la segunda mitad todo siguió igualado pero hubo una jugada clave que hubiera cambiado todo. El portero local derribó a Ian en el posible 0-2 y el árbitro no señaló ni falta.

En un córner llegaría el 1-1 del Mataró y el segundo en unos minutos donde apretaron mucho. A partir del 2-1 la Grama se fue arriba y tendría dos ocasiones claras para empatar que no pudieron materializar.

Por admin