Éric López després d’anotar el gol de la victòria

Treballada  victòria de la Grama en un dels camps més difícils de la categoria.

– DBC – Necessitava l’equip colomenc sumar tres punts per no despenjar-se de la part alta de la classificació i Juan Camilo Vázquez va plantar sobre el terreny de joc un onze innovador per aconseguir la victòria en terres osonenques. A la porteria debutava Álex Luque; en defensa sortien d’inici Juan Carlos, Lucas, Jonathan i Peña; el mig del camp el van ocupar Peris i Velasco; a les bandes Michel i Jorge González; i en punta d’atac Rosillo i Éric López. Amb els canvis en l’onze inicial el míster buscava mantenir les línies ben juntes, per fer de la Grama un equip més sòlid i solidari.

Els primers minuts de joc sempre son de tanteig, on ambdós equips es situen al terreny de joc però en aquesta ocasió va sortit més desperta la Unió Esportiva Vic amb dos apropaments de Gil i Saureda en els primers minuts. La va tenir després Vilajosana però Luque va aconseguir aturar sense problemes.

Sobrepassat el quart d’hora el partit va anar igualant-se, els nostres van començar a combinar entre línies i mantenir bona posició defensiva. De mica en mica el Vic va perdre el control inicial y el matx es va igualar notablement.

I amb més domini de la Grama va arribar la primera gran ocasió pels homes de Juan Camilo Vázquez. Als 27 minuts Éric López va engaltar una pilota a la frontal i el seu xut va estavellar-se al pal esquerra de Reig. Va respondre Armengou amb una rematada des de dins de l’àrea petita, a la mitja hora de joc, que va atrapar Luque amb seguretat.

Al tram final de la primera meitat el ritme i la intensitat del partit va baixar una mica, fet que va igualar de nou les forces d’ambdós esquadres. Però abans del descans cal destacar una nova ocasió perillosa per la porteria colomenca. Als 44 minuts va ser Gil el que va enganxar una pilota al punt de penal i  el seu xut va fregar el pal dret de Luque. Amb aquest ensurt es va arribar al descans amb el marcador inicial 0-0.

La segona meitat començava sense canvis en cap dels dos equips però amb la Grama mostrant el seu potencial ofensiu des de l’inici. Corria el minut 48 quan una excel·lent centrada de Rosillo la va rematar, des de l’àrea petita, Éric López enviant-la per sobre del travesser. Gran ocasió per començar la segona part.

El Vic va intentar respondre amb centrades que no trobaven rematador i la Grama es mostrava contundent en defensa amb forces per posar en perill la porteria de Reig. Encara així quan les coses van bé sempre es compliquen i, Juan Camilo Vázquez, va veure com dos dels seus homes de banda queien lesionats. Primer va ser Jorge González (minut 51) el que va notar una forta estrebada al bessó i després Jonathan (minut 57) qui es feia mal i havia d’abandonar també el terreny de joc. Dos lesions que van ser cobertes per Marçal Lladó i Jorge Rojas.

Els canvis van donar aire fresc a la Grama. La contundència de Rojas en defensa i el control de joc de Marçal al centre van reflectir-se sobre el terreny de joc amb més control pels de Santa Coloma i més velocitat en jugades ofensives. Això feia mal al Vic que seguia utilitzant les centrades com a única arma però sense cap tipus d’encert.

Als 60 minuts de joc, en una jugada per banda esquerra que la defensa vigatana va repel·lir en primera instancia, va acabar amb una segona centrada de Peña per Éric López que ràpid com un llampec va anotar el primer gol de la tarda. 0-1, amb molt de temps per davant però amb una Grama que oferia una versió més ofensiva en la segona meitat i es posava per davant.

El gol colomenc plantejava un nou escenari. L’equip d’Albert Cámara havia de mostrar més capacitat ofensiva amb Gil i Peque mentre que  la Grama havia de mostrar-se ferm defensivament buscant les contres. Però lluny de ser el Vic qui tingués l’empat a prop, va ser Éric López, en una gran jugada a pilota aturada el que va estavellar, de nou, la pilota al travesser al minut 68.

El tècnic colomenc, preparant la previsible ofensiva final de la Unió Esportiva Vic va fer els canvis pertinents per contrarestar-ho i revitalitzar el nostre atac amb contundència i velocitat. Primer, al minut 72, va abandonar el terreny de joc Roger Pèris i el va substituir Edu Soler. Després va haver-hi dos canvis més, als 82 minuts, es va retirar Éric López per Óscar Muñoz i als 85 minuts va ser  Ángel qui substuía a Rosillo.

Els minuts finals ho va seguir intentant l’equip d’Osona i la Grama va mostrar una faceta que també haurà d’utilitzar al llarg de la temporada en Primera Catalana. Dos línies ben marcades i sortida a la contra per defensar el resultat de totes les maneres possibles. El Vic ho va intentar, els tres centrals de la Grama amb Rojas a la dreta, amb Juan Carlos a l’esquerra i amb un enorme Lucas al centre van mantenir a ratlla als atacants vigatans mentre Óscar Muñoz feia de les seves per intentar ampliar l’avantatge.

El col·legiat, Sergi Rimbau, va assenyalar el final del partit amb victòria important per la Grama en el seu segon matx a domicili. 0-1 i setmana per treballar el proper enfrontament contra un dels equips més complicats de la categoria, el filial del Girona, un dels candidats incontestables a l’ascens. Serà el proper diumenge a les 11:45h, al Municipal de la Grama.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE 1CAT1.

[divider]

once inicial de la Grama en Vic

Trabajada victoria de la Grama en uno de los campos más difíciles de la categoría.

– DBC – Necesitaba el equipo colomense sumar tres puntos para no descolgarse de la parte alta de la clasificación y Juan Camilo Vázquez plantó sobre el terreno de juego un once innovador para conseguir la victoria en tierras de Osona. En la portería debutaba Álex Luque; en defensa salían de inicio Juan Carlos, Lucas, Jonathan y Peña; el centro del campo lo ocuparon Peris y Velasco; en las bandas Michel y Jorge González; y en punta de ataque Rosillo y Éric López. Con los cambios en el once inicial el míster buscaba mantener las líneas bien juntas, para hacer de la Grama un equipo más sólido y solidario.

Los primeros minutos de juego siempre son de tanteo, donde ambos equipos se sitúan en el terreno de juego pero en esta ocasión salió más despierta la Unió Esportiva Vic con dos acercamientos de Gil y Saureda en los primeros minutos. La tuvo después Vilajosana pero Luque consiguió detener sin problemas.

Sobrepasado el cuarto de hora el partido fue igualándose, los nuestros empezaron a combinar entre líneas y mantener buena posición defensiva. Poco a poco el Vic perdió el control inicial y el encuentro se igualó notablemente.

Y con más dominio de la Grama llegó la primera gran ocasión para los hombres de Juan Camilo Vázquez. A los 27 minutos Éric López enganchó un balón en la frontal y su disparo se estrelló en el poste izquierdo de Reig. Respondió Armengou con un remate desde dentro del área pequeña, a la media hora de juego, que atrapó Luque con seguridad.

En el tramo final de la primera mitad el ritmo y la intensidad del partido bajó un poco, lo que igualó de nuevo las fuerzas entre ambas escuadras. Pero antes del descanso hay que destacar una nueva ocasión peligrosa para la portería colomense. A los 44 minutos fue Gil el que enganchó un balón en el punto de penalti y su disparo rozó el palo derecho de Luque. Con este susto se llegó al descanso con el marcador inicial 0-0.

La segunda mitad comenzaba sin cambios en ninguno de los dos equipos pero con la Grama mostrando su potencial ofensivo desde el inicio. Corría el minuto 48 cuando un excelente centro de Rosillo lo remató, desde el área pequeña, Éric López enviándolo por encima del larguero. Gran ocasión para empezar la segunda parte.

El Vic intentó responder con centros que no encontraban rematador y la Grama se mostraba contundente en defensa con fuerzas para poner en peligro la portería de Reig. Aún así cuando las cosas van bien siempre se complican y, Juan Camilo Vázquez, vio como dos de sus hombres de banda caían lesionados. Primero fue Jorge González (minuto 51) el que notó un fuerte tirón en el gemelo y luego Jonathan (minuto 57) quien se dolía y tenía que abandonar también el terreno de juego. Dos lesiones que fueron cubiertas por Marçal Lladó y Jorge Rojas.

Los cambios dieron aire fresco a la Grama. La contundencia de Rojas en defensa y el control de juego de Marçal en el centro se reflejaron sobre el terreno de juego con más control para los de Santa Coloma y más velocidad en jugadas ofensivas. Esto hacía daño al Vic que seguía utilizando los centros como única arma pero sin ningún tipo de acierto.

A los 60 minutos de juego, en una jugada por banda izquierda que la defensa vigatana repelió en primera instancia, terminó con una segunda centrada de Peña para Éric López que, rápido como un relámpago, anotó el primer gol de la tarde. 0-1, con mucho tiempo por delante pero con una Grama que ofrecía una versión más ofensiva en la segunda mitad y se ponía por delante.

El gol colomense planteaba un nuevo escenario. El equipo de Albert Cámara debía mostrar más capacidad ofensiva con Gil y Peque mientras que la Grama debía mostrarse firme defensivamente buscando las contras. Pero lejos de ser el Vic quien tuviera el empate cerca, fue Éric López, en una gran jugada a balón parado el que estrelló, de nuevo, el balón al larguero en el minuto 68.

El técnico colomense, preparando la previsible ofensiva final de la Unió Esportiva Vic hizo los cambios pertinentes para contrarrestarlo y revitalizar nuestro ataque con contundencia y velocidad. Primero, en el minuto 72, abandonó el terreno de juego Roger Peri y lo sustituyó Edu Soler. Después hubo dos cambios más, a los 82 minutos, se retiró Éric López por Óscar Muñoz y a los 85 minutos fue Ángel quien sustituyó a Rosillo.

En los minutos finales lo siguió intentando el equipo de Osona y la Grama mostró una faceta que también tendrá que utilizar a lo largo de la temporada en Primera Catalana. Dos líneas bien marcadas y salida a la contra para defender el resultado de todas las maneras posibles. El Vic lo intentó, los tres centrales de la Grama con Rojas a la derecha, con Juan Carlos a la izquierda y con un enorme Lucas en el centro, mantuvieron a raya a los atacantes de Vic mientras Óscar Muñoz hacía de las suyas para intentar ampliar ventaja.

El colegiado, Sergi Rimbau, señaló el final del partido con victoria importante para la Grama en su segundo encuentro a domicilio. 0-1 y semana para trabajar el próximo enfrentamiento contra uno de los equipos más complicados de la categoría, el filial del Girona, uno de los candidatos incontestables al ascenso. Será el próximo domingo a las 11: 45h, en el Municipal de la Grama.

HAZ CLIC AQUÍ PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

HAZ CLIC AQUÍ PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE 1CAT1.

Por admin