Un empat i dues derrotes on toca seguint treballant.

Vilassar de Mar 3 – Infantil «B» 0

Dissabte passat es va jugar la 14a jornada dels petits de l’Infantil «B» on va haver-hi una primera part molt ben disputada pels nostres físicament i tàcticament, de les millors parts que ha fet en tota la temporada el nostre Infantil i més encara sent contra el líder invicte.

Els de la Grama van arribar unes 6-7 vegades a l’àrea rival, els contraris algunes vegades menys, però en l’últim minut de la primera part són els del Vilassar els qui marquen dos gols a pilota parada de falta que els nostres no van saber buidar bé.

En la segona part es trenca una mica més el partit, però així i tot els de la Grama segueixen amb una intensitat molt bona i tenint un parell o tres ocasions per a marcar almenys un gol.

D’un córner en contra, marquen el tercer gol els del Vilassar.

Molt bona actuació de la Grama i de cada jugador. Jugant així amb aquesta intensitat és el camí a seguir.


Vilassar de Mar 3 – Infantil “B” 0

El pasado sábado se jugó la 14a jornada de los pequeños del Infantil “B” donde hubo una primera parte muy bien disputada por los nuestros físicamente y tácticamente, de las mejores partes que ha hecho en toda la temporada nuestro Infantil y más aún siendo contra el líder invicto.

Los de la Grama llegaron unas 6-7 veces al área rival, los contrarios algunas veces menos, pero en el último minuto de la primera parte son los del Vilassar quienes marcan dos goles a balón parado de falta que los nuestros no supieron despejar bien.

En la segunda parte se rompe un poco más el partido, pero aun así los de la Grama siguen con una intensidad muy buena y teniendo un par o tres ocasiones para marcar al menos un gol.

De un córner en contra, marcan el tercer gol los del Vilassar.

Muy buena actuación de la Grama y de cada jugador. Jugando así con esta intensidad es el camino a seguir.