Veterans

vet17

JUGADORS:  

Carlos Salguero (P), Matías Romero (P), Javier Zárate, Kiko Romero, Chema Álvarez, Dani Poyatos, Sergio Tirado, Paco Cordobés, Gica, Juanjo Salgado, Ginés López, Críspulo Muelas, Jesús Rabadán, Álex López, Jordi López, Jesús Larios, José Chico, Víctor Díaz «Kaki», David Herraiz, Ramón Otero, Manuel Peláez, Javier Vilchez, Alfonso Hellín «Sito», Juanlu Díaz, David García, Antonio Carmona «Antoñito», 

 

COS TÈCNIC:

Primer entrenador: José Larios

Els Veterans segueixen amb el seu bon joc en el primer partit de l’any.
Partit contra un dels rivals més complicats de la lliga i que aquest any està lluitant per la lliga.
Els Veterans van començar jugant el seu futbol de toc i controlant el partit i després de dues clares ocasions fallades van aconseguir avançar-se amb un gol de Juanlu, però l’alegria dels jugadors de la Fundació va durar poc i una perduda en sortida de pilota, li va servir a l’equip visitant, Rosari Central, per empatar el partit. L’empat rival va esperonar a l’equip de la Grama per buscar la porteria contrària i avançar-se de nou per mediació de Jordi després d’una molt bona combinació de l’equip, però de nou una altra pèrdua de pilota a la zona de construcció de l’equip va permetre una ràpida contra i de nou l’empat de l’equip visitant. Així va acabar la primera part amb empat a 2.
La segona part va començar amb l’equip de la Fundació bolcat, buscant de nou posar-se per davant i amb una altra bona jugada al primer toc va aconseguir el 3-2 per mediació d’Abraham això va motivar que l’equip rival buscarà l’empat i que la Fundació trobarà més buits i de nou Abraham en una ràpida contra marqués el 4-2 i pràcticament sentenciat el partit en el minut 70.
A partir d’aquest moment el partit va ser totalment dominat per la Grama amb l’equip rival intentant tímides contres però que la defensa de la Grama dominava sense dificultats i gràcies a aquest domini va arribar el cinquè gol amb un fort dispara de Gica des de fora de l’àrea.
Resultat final.
Vet Fundació Grama 5
Vet Rosario Central 2

Jugador del partit Abraham

 

Los Veteranos siguen con su buen juego en el primer partido del año.
Partido contra uno de los rivales más complicados de la liga y que este año está luchando por la liga.
Los Veteranos comenzaron jugando su fútbol de toque y controlando el partido y después de dos claras ocasiones falladas consiguieron adelantarse con un gol de Juanlu, pero la alegría de los jugadores de la Fundación duró poco y una perdida en salida de balón, le sirvió al equipo visitante, Rosario Central, para empatar el partido. El empate rival espoleó al equipo de la Grama para buscar la portería contraria y adelantarse de nuevo por mediación de Jordi tras una muy buena combinación del equipo, pero de nuevo otra perdida de balón en la zona de construcción del equipo permitió una rápida contra y de nuevo el empate del equipo visitante. Así acabó la primera parte con empate a 2.
La segunda parte comenzó con el equipo de la Fundación volcado, buscando de nuevo ponerse por delante y con otra buena jugada al primer toque consiguió el 3-2 por mediación de Abraham esto motivó que el equipo rival buscará el empate y que la Fundación encontrará más huecos y de nuevo Abraham en una rápida contra marcase el 4-2 y prácticamente sentenciado el partido en el minuto 70.
A partir de ese momento el partido fue totalmente dominado por la Grama con el equipo rival intentando timidas contras pero que la defensa de la Grama dominaba sin apuros y gracias a este dominio llegó el quinto gol con un fuerte dispara de Gica desde fuera del área.
Resultado final.
Vet Fundación Grama 5
Vet Rosario Central 2

Jugador del partido Abraham